BACK TO
TOP
Farming

Η Medilco Hellas εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με το Polysulphate

To Polysulphate 0-0-14+17CaO+6MgO+48SO3 είναι ένα φυσικό λίπασμα, πλούσιο σε τέσσερα βασικά θρεπτικά στοιχεία: κάλιο, μαγνήσιο ασβέστιο και θείο. Πρόκειται για το μοναδικό 4 σε 1 φυσικό λίπασμα που παράγεται αποκλειστικά από την ICL.

Untitled-1_5

114
0

Εξορύσσεται στην Αγγλία και η ICL είναι ο πρώτος – και μοναδικός – παραγωγός παγκοσμίως που εξάγει και διαθέτει το Polysulphate.

Με  στόχο την συνεχή εξέλιξη στον τομέα της θρέψης η ICL επενδύει συνεχώς σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες που προσφέρουν πρόσθετα οφέλη στον παραγωγό, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.  Ένα από τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής είναι και το Polysulphate του οποίου η εμπορική διάθεση  ξεκίνησε και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία πριν δυο χρόνια.

Πρόκειται για ορυκτό που εξορύσσεται στην Αγγλία μόνο από την  ICL, στο ορυχείο Cleveland Potash Boulby. Μετά την δεκαετή επένδυση κατασκευής του πλέον  σύγχρονου ορυχείου στο Cleveland, το Polysulphate εξορύσσεται από βάθος 1250 m  κάτω από την Βόρεια Θάλασσα, συνθλίβεται και συσκευάζεται, ξεκινώντας το ταξίδι του για όλο τον κόσμο.

Στη φυσική του μορφή περιέχει κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και θείο, δεν υπόκειται σε καμία χημική επεξεργασία, έτσι είναι κατάλληλο για όλες τις συμβατικές αλλά και βιολογικές καλλιέργειες.

Αποτελεί μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων θρεπτικών στοιχείων για εφαρμογή  στο ξεκίνημα των καλλιεργειών και είναι ιδανικό για είδη ευαίσθητα στο χλώριο.

Το Polysulphate προωθεί την ευρωστία και την καλή υγεία των φυτών, εξασφαλίζοντας υψηλότερες αποδόσεις και καλύτερη ποιότητα στο παραγόμενο προϊόν.                            

Η Medilco Hellas στηρίζει την ελληνική γεωργία εδώ και πολλά χρόνια με πλήρη γκάμα ποιοτικά ανώτερων λιπασμάτων (κοκκωδών, κρυσταλλικών και υγρών), ιχνοστοιχείων και βιοδιεγερτών.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ICL Fertilizers, του μεγαλύτερου παγκόσμιου παραγωγού λιπασμάτων, όλα τα λιπάσματα που διακινεί προέρχονται από πρώτες ύλες από δικές της φυσικές πηγές, όπως η Νεκρά Θάλασσα στο Ισραήλ,  ορυχεία φωσφόρου στην έρημο Negev στο Ισραήλ αλλά και στην Ισπανία, την Αγγλία και την Γερμανία.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τα ερευνητικά αποτελέσματα των R&D κέντρων που διαθέτει σε Ισραήλ, Ολλανδία και Aγγλία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης με τις επώνυμες σειρές λιπασμάτων:

  • Λιπάσματα Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης (CRF), όπως τα Agromaster και Agroblen
  • Κρυσταλλικά και υγρά λιπάσματα για εφαρμογή μέσω υδρολίπανσης, όπως τα κορυφαίας ποιότητας Solinure, Novacid, Nova NPK, Pekacid.
  • Διαφυλλικά λιπάσματα υψηλής τεχνολογίας: Agroleaf, Nutrivant
  • Βιοδιεγέρτες: Aminofulvat, Herofulvat, Herovital.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές