BACK TO
TOP
Farming

Σύγκριση απόδοσης μηχανημάτων και πρακτικών φέρνει νέο λογισμικό

Δυνατότητα σε αγρότες και αγροτικούς συμβούλους να μπορούν εύκολα να οπτικοποιήσουν την πρόοδο των εργασιών, να συγκρίνουν μηχανές και χειριστές και να κάνουν καθημερινώς επεμβατικές προσαρμογές, δίνει λογισμικό που αναπτύχθηκε από τη Farmobile.

jd_machine_sync_r4a057187_large_38debd29ec8dc160b1527fd847f85ea03530a4aa

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

19
0

Δυνατότητα σε αγρότες και αγροτικούς συμβούλους να μπορούν εύκολα να οπτικοποιήσουν την πρόοδο των εργασιών, να συγκρίνουν μηχανές και χειριστές και να κάνουν καθημερινώς επεμβατικές προσαρμογές, δίνει το τελευταίο λογισμικό της Farmobile. Το νέο Field Activity Report και η επεκταθείσα έκθεση χρήσης μηχανών (Machine Utilization Report) παρέχουν στη στιγμή μετρήσεις απόδοσης, συνοψίζοντάς τα ανά αγρό και ανά μηχανή.

Όπως τονίζει ο Jason Tatge, CEO της Farmobile: "Τα δεδομένα είναι καλά, μόνο αν έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτά όταν το χρειάζεσαι. Τα νέα Reports της Farmobile είναι ένα απότελεσμα της ικανότητάς μας να συλλέγουμε αγρονομικά και δεδομένα μηχανών από πολλές εταιρείες κατασκευής αγροτικού εξοπλισμού και να το επεξεργάζονται σε διαδραστικά αρχεία ηλεκτρονικού αγρού." Ενώ συμπληρώνει πως: "Όταν είναι η στιγμή να ενεργήσουν οι αγρότες, έχουν άφθονες διαχειριστικές αποφάσεις να πάρουν κάθε μέρα. Το να έχεις διαδραστικά δεδομένα που πάρεχουν ορατότητα στην απόδοση των επεμβάσεων, μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά σε άλλη μια δύσκολη χρονιά όπως αυτή που πέρασε."

Το λογισμικό συνεργάζεται με μηχανήματα των περισσοτέρων μεγάλων εταιρειών, όπως οι John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Fendt και πολλών άλλων. Είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Καναδά, με την εφαρμογή ή άλλες με ίδιες λειτουργείες να αναμένονται και στις υπόλοιπες ηπείρους.
Προσθέτοντας μετρήσεις από τα γεωργικά μηχανήματα στις εκθέσεις αγρονομικών δραστηριοτήτων, το Field Activity Report της Farmobile, φέρνει το παιχνίδι έξω από την απεικόνιση του αγρού. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στον αγρότη να γνωρίζει πόση ώρα δαπανάται στο στρίψιμο του τρακτέρ και στην προετοιμασία, σε σχέση με τη δουλεία που όντως γίνεται. Όντας εξοπλισμένος με τα δεδομένα απόδοσης, ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει χωράφια, κόστος και πρόοδο των εργασιών, καθώς και την αποδοτικότητα εργαζομένων και γεωργικών μηχανημάτων.

Οι χρήστες του λογισμικού είχαν εκφράσει την επιθυμία για μια ευκολότερη στιγμιαία απεικονιστική εμπειρία, με τη δυνατότητα να φαίνεται η ώρα πραγματικής εργασίας και στροφής, έναντι του χρόνου αδράνειας και μεταφοράς. Το ανανεωμένο λογισμικό περιλαμβάνει νέα γραφήματα αποδοτικότητας για ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία αναφορά. Έχει επίσης ειδοποίηση κλήσης για αναγνώριση μηχανημάτων που είναι συνδεδεμένα για λιγότερο από 20% του συνολικού χρόνου εργασίας.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές