BACK TO
TOP
Farming

Η Gavriel στο συνέδριο της KOCH στη Φλωρεντία

Η εταιρεία Gavriel συμμετείχε ως αποκλειστική εκπρόσωπος του σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN και των λιπασμάτων Αυξημένης Αποδοτικότητας NUTRIMORE για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία και την Βουλγαρία, στο συνέδριο που διοργανώθηκε από την KOCH, παραγωγό του AGROTAIN στη Φλωρεντία, στις 2-3 και 4 Ιουνίου.

20190603_164358

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

15
0

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο καθιερωμένο πλέον meeting των εκπροσώπων του AGROTAIN από διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και την Νότια Αφρική, αυτήν τη φορά στη Φλωρεντία της Ιταλίας 2-3 & 4 Ιουνίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η GAVRIEL ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ KOCH ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον meeting των εκπροσώπων του AGROTAIN  από διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και την Νότια Αφρική, αυτή την φορά στη  Φλωρεντία της Ιταλίας  2-3 & 4 Ιουνίου. Η εταιρεία μας συμμετείχε  ως αποκλειστική εκπρόσωπος του σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN και των λιπασμάτων ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ NUTRIMORE  για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία και την Βουλγαρία.

Τα συμπεράσματα

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε η υπεροχή των σταθεροποιημένων λιπασμάτων έναντι των κοινών και η υπεροχή του σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN  έναντι των υπολοίπων σταθεροποιητών. Το άζωτο άλλωστε είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζει τις αποδόσεις όλων των καλλιεργειών και όπως προέκυψε από τις συζητήσεις αλλά και την αναφορά σε αποτελέσματα σχετικών πειραμάτων, τα λιπάσματα που ενισχύονται με AGROTAIN έχουν μηδενικές απώλειες αζώτου,  στα φυτά τελικά φτάνουν περισσότερες μονάδες αζώτου και  γι΄ αυτό  τελικά οι αποδόσεις αυξάνονται τουλάχιστον 10-15%.

Επιπλέον σε αυτή την συνάντηση εντοπίστηκε το  εξής πρόβλημα: η κυκλοφορία λιπασμάτων που περιέχουν απλά ΝΒΡΤ και όχι AGROTAIN. Τα λιπάσματα αυτά πλασάρονται ως σταθεροποιημένα, συνήθως είναι πιο οικονομικά  και υπόσχονται αύξηση σοδειάς ίδια με το AGROTAIN. Στην πραγματικότητα όμως, περιέχουν NBPT  αγνώστου προέλευσης, και είτε απουσιάζουν τελείως οι βοηθητικές ουσίες είτε στην περίπτωση που υπάρχουν είναι τελείως διαφορετικές.  Για αυτό το λόγο σε αυτά τα προϊόντα  ο σταθεροποιητής έχει πολύ μικρή διάρκεια ζωής με αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούνται τα λιπάσματα αυτά, παρ’όλο που πληρώθηκαν για σταθεροποιημένα να λειτουργούν σαν απλά λιπάσματα.

Η KOCH λοιπόν μετά την φετινή συνάντηση, και ως παραγωγός του AGROTAIN, του μοναδικού σταθεροποιητή ουρεάσης με πατέντα και σύσταση που εξασφαλίζει αποδεδειγμένη διάρκεια ζωής του σταθεροποιητή ένα χρόνο από την εφαρμογή του στην ουρία και άρα εγγυημένη αύξηση σοδειάς, θέλοντας να προασπίσει την αξιοπιστία του ονόματός της θα έρθει σε συνεργασία με πιστοποιημένα ερευνητικά κέντρα στην χώρα του κάθε εκπροσώπου της και θα προβεί σε   επαναλαμβανόμενες απροειδοποίητες δειγματοληψίες από τα προϊόντα που ενισχύονται με AGROTAIN. Θα ελέγχει με τον τρόπο αυτό την σωστή ή όχι περιεκτικότητα σε AGROTAIN και θα δημοσιεύει τα αποτελέσματα των ελέγχων, θέλοντας να αποδείξει την υπεροχή του AGROTAIN αλλά και των λιπασμάτων που τον περιέχουν. Έχοντας υποχρέωση να προασπίσει τα συμφέροντα των αγροτών οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι σε θέση να κρίνουν και να διασφαλίσει την κυκλοφορία αξιόπιστων σταθεροποιημένων λιπασμάτων και όχι λιπασμάτων που πρακτικά αποτελούν δυσφήμιση για την γκάμα των σταθεροποιημένων λιπασμάτων, το ίδιο θα κάνει και για ανταγωνιστικά προϊόντα.

Άλλωστε από την αρχή της συνεργασίας μας εδώ και 10 χρόνια αυτή είναι μια πάγια τακτική της και για τα λιπάσματα NUTRIMORE που προωθούμε και είναι ενισχυμένα με το AGROTAIN, και στα οποία απεσταλμένοι της κάνουν τυχαίους δειγματοληπτικους ελέγχους σαν μια επιπλέον δικλύδα ασφαλείας που προστατεύει την άριστη αποτελεσματικότητα των λιπασμάτων NUTRIMORE.

Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασης μιας και η μόνη βιώσιμη λύση για όλη την  της αγροδιατροφικής αλυσίδας είναι η κυκλοφορία αξιόπιστων προϊόντων που δεν θα βάζουν την καλλιέργειά και το μέλλον των παραγωγών  σε ρίσκο.  

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές