Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Farming

Ετήσια αύξηση της ζήτησης 5% στα specialty λιπάσματα βλέπει η ICL

Η πρόβλεψη για αύξηση της παγκόσµιας ζήτησης στα specialty λιπάσµατα κατά 5% ετησίως σε συνδυασµό µε την απαίτηση µεγαλύτερης ακρίβειας στη θρέψη που προέρχεται από τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνωρίζονται ως ευκαιρίες από τον SVP Global Specialty Agriculture της ICL, Joan Verhoeven.

26-31_8

255
1

Ο Ολλανδός υπεύθυνος για τα ειδικά λιπάσµατα παγκοσµίως της ICL που συνεργάζεται αποκλειστικά µε την Medilco Hellas στην Ελλάδα, ανέφερε στην Agrenda πως οι δραστηριότητες της εταιρείας ταιριάζουν πολύ καλά µε πολιτικές όπως η Πράσινη Συµφωνία της ΕΕ, καθώς δηµιουργείται έτσι η ανάγκη για καλύτερα πιο αποδοτικά λιπάσµατα. Άλλωστε, όπως υποστήριξε, η ICL είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον κόσµο όσον αφορά τα βελτιωµένης απόδοσης λιπάσµατα. «Νοµίζω πως οι αλλαγές αυτές, είναι µία µεγάλη ευκαιρία αλλά και ανάγκη ταυτόχρονα», σχολίασε συγκεκριµένα ο κ. Verhoeven που προέρχεται από αγροτική οικογένεια, ενώ πρόσθεσε µεγάλη σηµασία θα παίξει επίσης στο µέλλον ο τοµέα της συµβουλευτικής στα προγράµµατα θρέψης. «Η ICL παγκοσµίως διαθέτει 250-300 γεωπόνους που προωθούν προγράµµατα πιο αποδοτικής λίπανσης στους παραγωγούς για να αυξήσουν την απόδοση στις καλλιέργειες. Οπότε το σλόγκαν µας είναι προηγµένη θρέψη καλλιεργειών µαζί µε αγροτικές λύσεις», σηµείωσε το υψηλόβαθµο στέλεχος. Έµφαση, δίνει παράλληλα η εταιρεία στα πρότζεκτ καινοτοµίας που ξεκίνησε προ 4ετίας όπως ανέφερε, ενώ, όπως είπε περιµένει την ανάδυση αρκετών start-up εταιρειών στον κλάδο των λιπασµάτων.

Παράλληλα, ο κ. Verhoeven βλέπει στον γενικότερο τοµέα των θρεπτικών, µία αύξηση της ζήτησης σε Κάλιο, ενώ περιµένει και την στάγδην άρδευση να παίζει πολύ σηµαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της γεωργίας παγκοσµίως. «Πρέπει να πως ότι είµαστε εν µέσω µίας πολύ σηµαντικής αλλαγής στον τοµέα της θρέψης τα επόµενα δέκα χρόνια, λόγω και της Πράσινης Συµφωνίας. Και η ICL είναι σε καλή θέση µε συνεργάτες όπως η Medilco Hellas γιατί χρειαζόµαστε τέτοιες εταιρείες που έχουν επίσης τροµερή εµπειρία και µπορούν να µας βοηθήσουν για να φέρουν τα specialty λιπάσµατα στην ελληνική αγορά», ανέφερε ο Ολλανδός.

Τέλος, ειδική αναφορά έγινε από το στέλεχος της ICL στον τοµέα της γεωργίας ακριβείας, ο οποίος θα αρχίζει να ασκεί όλο και µεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο των εισροών.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-04-2020 19:14Rosi

Η προσφορά μας αφορά άτομα και επαγγελματίες. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις επείγουσες και απρόβλεπτες δαπάνες σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας χορηγήσουμε δάνεια χωρίς έρευνα πίστωσης και με πολύ ελκυστικούς όρους. Η προσφορά μας είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Απλά προσδιορίστε το ποσό που θέλετε να δανειστείτε καθώς και τη διάρκεια αποπληρωμής που σας ταιριάζει και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο helpdesk: +33631825092 ή μέσω ταχυδρομείου: sonimexfinance.77@gmail.com για να υποβάλετε το αίτημά σας. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία