BACK TO
TOP
Farming

Η Syngenta Group ανοίγει μονάδα παραγωγής φυτοπροστατευτικών στην Ελβετία

Η Syngenta Group ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη επένδυση που πραγματοποιεί μετά το πρόσφατη ανασύσταση της. Το νέο εργοστάσιο ενισχύει τη στρατηγική φυτοπροστασίας των καλλιεργειών της Syngenta Group και παρέχει καινοτόμες καινοτομίες στους αγρότες σε όλο τον κόσμο. Από την Novartis, 70 υπάλληλοι υψηλής ειδίκευσης θα διατηρηθούν στην Syngenta Group. Η Έναρξη των εργασιών σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

2Η_Syngenta_Group_α

63
0

Η Syngenta Group ανοίγει στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 την πρώτη της μεγάλη μονάδα παραγωγής από τη σύσταση της, που έγινε τον Ιούνιο του 2020. Αυτό το βήμα σηματοδοτεί μια σημαντική στρατηγική επένδυση της εταιρείας. Είναι επίσης ένα σημαντικό δομικό στοιχείο στη συνολική στρατηγική της εταιρείας, για την προώθηση της ανάπτυξης, την αναβάθμιση των παραδόσεων και τη συνέχιση της ηγεσίας της αγοράς στην προστασία των καλλιεργειών. Το εργοστάσιο είχε προηγουμένως λειτουργήσει από τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis και 70 εργαζόμενοι θα διατηρηθούν στην Syngenta Group.

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε σήμερα το λανσάρισμα της νέας παγκόσμιας κλάσης στο Muttenz. Αυτή η επένδυση ενισχύει τη στρατηγική μας για την προστασία των καλλιεργειών για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στον αγωγό καινοτομίας για την προστασία των καλλιεργειών. Ενισχύει επίσης τη δέσμευσή μας για την Ελβετία.» αναφέρει ο Erik Fyrwald, Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta Group.

Η νέα περιοχή, έκτασης  23.000 τετραγωνικών μέτρων στο Muttenz παρέχει πολλές ευέλικτες γραμμές παραγωγής πολλαπλών χρήσεων για την ανάπτυξη νέων συστατικών και ενδιαμέσων. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο τεχνικής ανάπτυξης της εταιρείας στο Münchwilen, γεγονός που θα διευκολύνει τη μετάβαση νέων προϊόντων από πιλοτικό εργοστάσιο σε κατασκευή πλήρους κλίμακας.

«Αυτή η απόκτηση ενισχύει περαιτέρω τον ρόλο της Ελβετίας στο επίκεντρο των νέων τεχνολογιών μας παγκοσμίως. Αυτό το πλεονέκτημα πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικό για την υποστήριξη διαδικασιών υψηλής τεχνικής παραγωγής και η τοποθεσία του νέου εργοστασίου ταιριάζει απόλυτα στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μας. Είχαμε αναγνωρίσει την ανάγκη για πρόσθετη παραγωγική ικανότητα για να υποστηρίξουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε θετικά τώρα », λέει ο επικεφαλής της επιχείρησης Syngenta Group για την προστασία των καλλιεργειών, Jon Parr. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας και να καλωσορίσουμε 70 υπαλλήλους εργοστασίων υψηλής ειδίκευσης. Ανυπομονούμε να επωφεληθούμε από τη βαθιά εμπειρία τους στο μέλλον.» Ενώ η μεταβίβαση ιδιοκτησίας πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2020, οι εργασίες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η εξαγορά δείχνει επίσης τις συνεχείς προσπάθειες της Syngenta Group για να ενισχύσει την ισχυρή παρουσία του στην Ελβετία, όπου η έδρα του Ομίλου. Ολόκληρος ο αγωγός ανάπτυξης φυτοπροστασίας στην Ελβετία πρέπει να ενισχυθεί με αυτήν τη στρατηγική αγορά. Η Syngenta Group είναι πεπεισμένη ότι η Ελβετία θα παραμείνει μια αξιόπιστη τοποθεσία για την εταιρεία, ως μια καινοτόμος εταιρεία: από την έδρα έως την Ε & Α και την κατασκευή, προσφέροντας καλές και ευέλικτες συνθήκες εργασίας και ανοιχτά σύνορα για την εισαγωγή πρώτων υλών, το εργατικό δυναμικό της και για την εξαγωγή αγαθών. Η περιοχή Muttenz θα είναι βασικός συντελεστής στην επίτευξη υψηλών προτύπων αειφορίας στις δραστηριότητες της εταιρείας, υποστηρίζοντας τον συνολικό στόχο της να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά τουλάχιστον 50%, να μειώσει την ένταση του νερού κατά 20% και να μειώσει την ένταση των αποβλήτων κατά 20% , όλα έως το 2030.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές