Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Farming

Ένωση της ADAMA και της ΑΛΦΑ μετά από χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας

Η εταιρεία αποτελεί πλέον πλήρες μέλος της μεγάλης οικογένειας της ADAMA, και με τη νέα της ονομασία, ADAMA ΕΛΛΑΣ, συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση με τις αρχές κι αξίες της ΑΛΦΑ ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία και τη δυναμική της ADAMA.

Farmer-in-the-field

802
0

ADAMA στα εβραϊκά σημαίνει «γη», εκεί που όλα ξεκινούν στη γεωργία.  Ξεκίνησε από δύο ισραηλινές εταιρείες φυτοπροστασίας την  Makhteshim και την Agan, οι οποίες ιδρύθηκαν το 1952 και το 1945 αντίστοιχα και στη συνέχεια συγχωνεύθηκαν το 1997 για να σχηματίσουν τη Makhteshim Agan. Το 2011, έγινε μέλος του Ομίλου ChemChina, ξεκινώντας ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρίας. Το 2014, παρουσίασε το νέο λογότυπό της και έγινε γνωστή ως ADAMA. Η εταιρεία,  με πωλήσεις άνω των 4,1 δις δολαρίων για το 2020 είναι η 7η μεγαλύτερη του κλάδου των προϊόντων φυτοπροστασίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ADAMA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην φυτοπροστασία. Παρέχει καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις σε όλον τον κόσμο  με αφοσίωση στους αγρότες και την γη που καλλιεργούν. Με μια εταιρική κουλτούρα που επιτρέπει στους ανθρώπους της  να ακούνε τους αγρότες και να αντλούν τις ιδέες του κατευθείαν από το χωράφι, και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο δραστικών συστατικών, η ADAMA είναι σε θέση να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα  διαφοροποιημένων σκευασμάτων  υψηλής ποιότητας. Με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης, υπερσύγχρονη Έρευνα και Ανάπτυξη  και μία ομάδα άνω των 9.000 ατόμων που εργάζεται με πάθος και όραμα εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η εταιρεία ΑΛΦΑ που ιδρύθηκε το 1986 από τον Βασίλη Παΐσιο ως αντιπροσωπεία εισαγωγής γεωργικών εφοδίων, εξελίχθηκε σε μία από τις ηγετικές προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων φυτοπροστασίας και γεωργικών εφοδίων για τους Έλληνες αγρότες. Η ΑΛΦΑ υπήρξε ο αντιπρόσωπος της ADAMA στην Ελλάδα τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, ενώ οι δύο εταιρείες είναι και στρατηγικοί εταίροι στη χώρα μετά από την απόκτηση μεριδίου 49% της ΑΛΦΑ από την ADAMA το 1993.

Όπως δηλώνουν τα στελέχη της ADAMA ΕΛΛΑΣ, είναι υπερήφανοι για τη θέση της εταιρίας στην Ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα νοιώθουν την ευθύνη και τη δέσμευση απέναντι  στους συνεργάτες τους και τον Έλληνα παραγωγό να συνεχίσουν την ανάπτυξη της εταιρείας μέσα απο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων, αξιοποιώντας την μεγάλη παρακαταθήκη της ΑΛΦΑ και υλοποιώντας την υπόσχεση της ADAMA, που περιγράφετε στο νέο της σλόγκαν:

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία