Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Farming

Οικονομική και αποτελεσματική προστασία καλλιεργειών από τον ήλιο με δίχτυα σκίασης

Καθώς η ηλιακή ακτινοβολία γίνεται πιο έντονη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι καλλιέργειες κηπευτικών & καλλωπιστικών φυτών σε θερμοκήπια κινδυνεύουν όλο και πιο πολύ.

ezgif-4-c02798f7ac

260
0

Aπό το τεχνικό τμήμα της Hellagro

Τα δίχτυα σκίασης είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να προστατεύσετε τις πολύτιμες καλλιέργειές σας από τον ήλιο και να διατηρήσετε το θερμοκήπιό σας πιο δροσερό.

Τα δίχτυα σκίασης διατίθενται σε πολλούς τύπους, το καθένα με διαφορετικό επίπεδο προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου (ποσοστό σκίασης).

Για το συγκεκριμένο σκοπό μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλοι οι τύποι διχτυών, όπως τα Ε-30, Ε-60, Ε-90, Ε-125 και Ε-140.

Ο τύπος που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το είδος της καλλιέργειας, καθώς και από το περιβάλλον που θέλετε να δημιουργήσετε μέσα στο θερμοκήπιο σας.
Τα δίχτυα μπορούν να τοποθετηθούν στο εσωτερικό μέρος του θερμοκηπίου ως οριζόντια κουρτίνα, ή να προσαρμοστούν εξωτερικά στα θερμοκήπια, είτε αυτά διαθέτουν ξύλινο, είτε αλουμινένιο σκελετό.

Σε κάθε περίπτωση, το δίχτυ που θα επιλεγεί θα πρέπει να διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και να είναι κατάλληλο για το θερμό μεσογειακό κλίμα της χώρας, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στις καλλιέργειές σας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δίχτυα σκίασης της Hellagro διαθέσιμες εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία