Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Καινοτόμες Λύσεις

Η Δ. Νομικός ΑΒΕΚ σε συνεργασία με ERGO και ΕΛΓΑ ασφαλίζουν πλήρως τη βιομηχανική τομάτα

Πλήρη κάλυψη με ουσιαστική αποζημίωση φέρνει στους αποκλειστικούς παραγωγούς της, οι οποίοι εντάσσονται στο πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας της εταιρείας, η Δ. Νομικός.

νομικοσ

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

523
0

Σε συνεργασία με την ERGO, σχηματίζει ένα ευέλικτο σύστημα, που αποζημιώνει τον παραγωγό εγκαίρως και για πολλά είδη καταστροφών, συνδυάζοντας την αποζημίωση του ΕΛΓΑ, χωρίς όμως να περιμένουν να εκταμιευτούν τα χρήματα.
Οι παραγωγοί εισπράττουν από την εταιρεία μόλις υπολογιστεί το ποσό της αποζημίωσης και η εταιρεία λαμβάνει έπειτα το ποσό από τον ΕΛΓΑ.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δ. Νομικός ΑΒΕΚ:

Στο πλευρό των αγροτών που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη χαλαζόπτωση βρέθηκαν οι γεωπόνοι της εταιρείας Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ παρουσία εκπροσώπων  της ΕRGO Ασφαλιστική ΑΕ για την άμεση καταγραφή και εκτίμηση.   

Υπενθυμίζουμε πως η πρωτοποριακή αυτή κάλυψη παρέχεται δωρεάν σε όλους τους αποκλειστικούς παραγωγούς της Δ. Νομικός, οι οποίοι εντάσσονται  στο πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας της εταιρείας, λειτουργεί δε συμπληρωματικά με την υποχρεωτική κάλυψη του ΕΛΓΑ και καλύπτει τους παρακάτω κινδύνους:

  • Χαλάζι & παγετό
  • Ανεμοθύελλα
  • Πλημμύρα
  • Καύσωνα & Ηλιακή ακτινοβολία
  • Υπερβολικές ή άκαιρες Βροχοπτώσεις
  • Χιόνι
  • Πυρκαγιά 

    Η παροχή αυτή αποτελεί εξασφάλιση για τον παραγωγό, παρέχοντας ουσιαστική κάλυψη για τους παραπάνω κινδύνους, συμπληρώνοντας και επεκτείνοντας την κάλυψη, η οποία παρέχεται από το Δημόσιο Φορέα καλύπτοντας τον, σε συνδυασμό με την αποζημίωση του ΕΛΓΑ, μέχρι του συνόλου της πραγματικής ζημιάς του  στις περιπτώσεις όπου λόγω ασφαλιστικού κινδύνου προκύπτει  ζημία άνω του 10%.

Επιπλέον, η καταβολή της αποζημίωσης πραγματοποιείται  χωρίς να προαπαιτείται η καταβολή της αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ παρά μόνον ο τελικός προσδιορισμός του αποδοτέου από αυτόν ποσού βάσει του σχετικού πορίσματος του.

Οι παραγωγοί βιομηχανικής τομάτας συνεργάτες της εταιρείας Δ. Νομικός ΑΒΕΚ μπορούν και αισθάνονται πραγματική προστασία, παραμένοντας βιώσιμοι ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων.    

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία