Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Με δωρεάν διάθεση κρυσταλλικών και αζωτούχων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων η Μedilco Hellas

Μια σειρά από τα υψηλής ποιότητας και μοναδικής λειτουργίας λιπάσματα της διέθεσε δωρεάν σε Έλληνες παραγωγούς η Μedilco Hellas, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων στις 13 Οκτωβρίου.

Medilco-Hellas

34
0

Η Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και συμπίπτει με την επέτειο της ανακάλυψης της σύνθεσης της αμμωνίας. Η μέθοδος Haber-Bosch, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Nature, αποκαλείται η σημαντικότερη εφεύρεση του 20ού αιώνα, καθώς "πυροδότησε την έκρηξη του πληθυσμού".

Η Medilco Hellas στο πλαίσιο της ημέρας αυτής διέθεσε δωρεάν στο δίκτυο της ποσότητες από τα παρακάτω λιπάσματα:

- Το Νutrivant 20-20-20+ΤΕ, κρυσταλλικό λίπασμα για διαφυλλική εφαρμογή με την ειδική τεχνολογία Fertivant, για αποτελεσματικότερη απορρόφηση.

- Το Νοvacid 20-20-20+TE, το μοναδικό όξινο κρυσταλλικό λίπασμα με πρώτη ύλη το Pekacid και pΗ 3.

- Το Heropower, υγρό αζωτούχο λίπασμα με θείο για ενίσχυση της βλάστησης και αυξημένη απορρόφηση του φώσφορου, του σιδήρου και του μαγγανίου.

 

Λίγα λόγια για την Medilco Hellas

Η Medilco Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπασμάτων από το 1974 προμηθεύοντας την ελληνική γεωργία και βιομηχανία λιπασμάτων με πρώτες ύλες και σύνθετα λιπάσματα. Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσουμε ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες του παραγωγού μέσα από την τεχνογνωσία, τα προηγμένης τεχνολογίας λιπάσματα και τις ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης που προσφέρουμε.

Η φιλοσοφία μας: Κάθε τι που κάνουμε έχει απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα παραγωγού δίνοντας του προστιθέμενη αξία. Πως; Με την ανάπτυξη συνεργασιών με παραγωγούς και πολυεθνικούς ομίλους, με δικά τους εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, με κέντρα έρευνας και ανάπτυξης που έχουν τις ίδιες αξίες και πιστεύω με εμάς. Όραμα μας: Να εμφυσήσουμε την έννοια της επένδυσης επί αποδόσει στη λίπανση στον Έλληνα καλλιεργητή και παραγωγό έτσι ώστε να έχει το μέγιστο δυνατό όφελος και να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δίκτυο πωλήσεων.

Τα πιστεύω μας:

- Πιστεύουμε ότι απώτερος σκοπός μας είναι να διακινήσουμε εξαιρετικά προϊόντα και αυτό δεν αλλάζει.

- Εστιάζουμε συνεχώς στην καινοτομία. “ Less is more”

- Πιστεύουμε στο απλό και όχι το πολύπλοκο. “it’s simple, it’s just not easy”

- Πιστεύουμε ότι πρέπει να τοποθετούμε (positioning) τα brands που διακινούμε και να συμμετέχουμε σε αγορές όπου μπορούμε να συμβάλλουμε πραγματικά.

- Πιστεύουμε στη διαφοροποίηση. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε διαφορετικά «Grow different».

- Και ειλικρινά, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την υπεροχή κάθε ομάδας στην εταιρία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία