BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Χωρίς χημικά το νέο φυτόχωμα της Biosolids S.A.

To τελευταίο φυσικό χώμα της εταιρείας είναι εμπλουτισμένο με όλα τα θρεπτικά συστατικά του Βiosolids Compost χωρίς χημικά.

bioflora

Βασίλης Σοφός

40
0

Την πρότασή της στα φυτοχώματα γα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου παρουσίασε η εταιρεία Biosolids S.A, ως ένα ακόμη προϊόν στη γκάμα των φυτοχωμάτων Bioflora, η οποία περιλαμβάνει τα biosolids compost, biosolids compost bio, Οrganic Grow και ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, Το υψηλής ποιότητας φυτόχωμα BIOFLORA είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία(σίδηρο, ψευδάργυρο) μακροθρεπτικά στοιχεία(άζωτο, φώσφορο, κάλιο N P K ) και οργανική ουσία και διατίθεται σε συσκευασίες των 12lt και 20lt. Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα για τη μεταφύτευση καλλωπιστικών, λαχανικών και άλλων φυτών.

Είναι κατάλληλο για την αναζωογόνηση και τον εμπλουτισμό του εδάφους, δημιουργεί εύρωστα και δυνατά φυτά, εξισορροπεί τη θρεπτική ισορροπία του φυτού στο βέλτιστο βαθμό. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν αερόβιας αποσύνθεσης οργανικών υλικών, χωρίς προσθήκη χημικών, σύμφωνα με την πολιτική, που ακολουθεί η Biosolids για την αειφόρο ανάπτυξη.

Αυτή τη φορά, στόχος της Biοsolids είναι η δημιουργία ενός φυτοχώματος, που θα διαθέτει όλα τα θρεπτικά συστατικά του Biosolids Compost η ώθηση της ανάπτυξης νέων φυτεύσεων αλλά και υφιστάμενων δενδρυλλίων ή φυτών και η δυνατότητα ενός υποστρώματος κατάλληλο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη.

Περισσότερες πληροφορίες για όλη τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία