Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Μαθήματα φυτοπροστασίας της Bayer προς τους σιτοπαραγωγούς

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις έλαβαν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων και αφορούσε σε παραγωγούς με καλλιέργειες σιτηρών στις ευρύτερες περιοχές.

bayer_wheat

Βασίλης Σοφός

4
0

Μια εις βάθος ενημερωτική παρουσίαση της σωστής χρήσης των φυτοπροστατευτικών προϊόντων αλλά και της ορθής και ασφαλούς ρύθμισης των ψεκαστικών μηχανημάτων παραχώρησε ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer στους αγρότες με καλλιέργειες σιτηρών 11 και 13 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.Όπως είπε η εταιρεία, «η συνεχής και συστηματική εκπαίδευση των παραγωγών θα επιφέρει την ενδυνάμωσή τους, έτσι ώστε να παράγουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και διατροφικής αξίας, να αυξήσουν τα εισοδήματά τους και να κάνουν τη γεωργία ελκυστική για τις μελλοντικές γενιές.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer πραγματοποίησε ενημερωτικές παρουσιάσεις στις 11 και 13 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων για τους παραγωγούς των ευρύτερων περιοχών.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση των παραγωγών τόσο στην ορθή φυτοπροστασία αναφορικά με ζιζάνια και ασθένειες στα σιτηρά, όσο και στην βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων μέσω της σωστής ρύθμισης/βαθμονόμησης των ψεκαστικών μηχανημάτων, αλλά και στην ασφαλή χρήση τους για τον παραγωγό και το περιβάλλον.

Ο κ. Γιώργος Γαλούσης, Υπεύθυνος Field Marketing Κεντρικής Ελλάδος αναφέρθηκε στις βέλτιστες πρακτικές Φυτοπροστασίας Σιτηρών που προτείνει η Bayer στην ελληνική αγορά μέσω μιας δυναμικής ποικιλίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων όπως τα Atlantis OD, Atlantis Flex, Biopower, Brominal Nuevo, και Madison με τα οποία οι παραγωγοί σιτηρών μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αποτελεσματική προστασία της καλλιέργειάς τους και κατ’επέκταση της επένδυσής τους προάγοντας την απόδοση και ποιότητα της παραγωγής τους.

Στη συνέχεια ο κ. Χριστόφορος Καλλιώρας, Αgronomic Development Expert του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς παρουσίασε αναλυτικά τη τεχνογνωσία της εταιρίας αναφορικά με την τεχνολογία ψεκασμών και μέσω παραδειγμάτων τόνισε τη σωστή ρύθμιση και βαθμονόμηση των ψεκαστικών μηχανημάτων που συντελεί στην κατάλληλη εφαρμογή και στη βελτιστοποίηση του υψηλότερου δυναμικού αποτελεσματικότητας εφαρμογής των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Τέλος ειδική αναφορά έγινε και στα μέτρα ατομικής προστασίας που είναι απαραίτητα να λαμβάνονται από τους χρήστες/παραγωγούς για την προστασία της υγείας τους αλλά και του περιβάλλοντος.

Η συνεχής και συστηματική εκπαίδευση των παραγωγών θα επιφέρει την ενδυνάμωση τους, έτσι ώστε να παράγουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και διατροφικής αξίας, να αυξήσουν τα εισοδήματά τους, και να κάνουν τη γεωργία ελκυστική για τις μελλοντικές γενιές.Η Bayer ως εταιρία με όραμα την «Επιστήμη για μια Καλύτερη Ζωή» έχει δημιουργήσει μία μακροπρόθεσμη στρατηγική προς όφελος των παραγωγών, των καταναλωτών και του πλανήτη και είναι καλύτερη προετοιμασμένη από ποτέ ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γεωργία σήμερα και στο μέλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία