Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Στο χαρτοφυλάκιο της SIPCAM τα φυτοπροστατευτικά και προϊόντα θρέψης της Delta Gamma Agro ΑΒΕΕ

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών SIPCAM – OXON, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά των φυτοπροστατευτικών και των προϊόντων θρέψης της DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ, της εταιρείας που το όνομά της είναι συνυφασμένο με μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαδομένα στη χώρα μας προϊόντα ειδικής θρέψης και βιοδεγέρτες ιχνοστοιχείων.

sipcam-hellas

Βασίλης Σοφός

84
0

Μέσω της συγκεκριμένης εξαγοράς, τίθεται σε εφαρμογή και στην Ελλάδα ο στρατηγικός σχεδιασμός του ομίλου SIPCAM-OXON, για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα των εξειδικευμένων προϊόντων ειδικής θρέψης.

Συνυπολογίζοντας τις δύο πρόσφατες σημαντικές εξαγορές της Agricrop στην Αυστραλία και της Sofbey Ελβετίας (διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία στην παραγωγή χουμικών λιπασμάτων με τις ονομασίες Black Jack και Nutex Black), γίνεται σαφής η πρόθεση της SIPCAM, να επενδύσει δυναμικά στην ανάπτυξη του κλάδου ειδικής θρέψης. 

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο ιδρυτής της DELTA GAMMA AGRO κος Νίκος Γαλάνης, δήλωσε: «Έχοντας επενδύσει πάνω από 40 χρόνια στην ανάπτυξη προϊόντων ειδικής θρέψης που έχουν τύχει ευρείας αποδοχής από τους έλληνες παραγωγούς, εμπιστευόμαστε την SIPCAM Ελλάς ως συνεχιστή μιας μεγάλης παράδοσης.

Είμαστε βέβαιοι πως συνδυάζοντας την παράδοση αυτή με τις δυνατότητες και τα προϊόντα του διεθνούς ομίλου SIPCAM - OXON θα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους έλληνες παραγωγούς αξιόλογα προϊόντα για την υποστήριξη και των πιο απαιτητικών καλλιεργειών».           

Επιβεβαιώνοντας αυτή τη δέσμευσή της, η SIPCAM Ελλάς ανακοίνωσε την ενίσχυση του επιστημονικού της δυναμικού με τέσσερις νέους γεωπόνους  που διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία τόσο στην φυτοπροστασία όσο και στην ειδική θρέψη.

Όλα τα προϊόντα της SIPCAM Ελλάς θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agrothessaly 2019 που θα διεξαχθεί  στη Λάρισα από 28.2 έως και 1.3.2019.

 

Σχετικά με την SIPCAM Ελλάς

 

Η SIPCAM Ελλάς, είναι μέλος του ιταλικού πολυεθνικού ομίλου SIPCAM-OXON, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1946 στην σύνθεση, παραγωγή και εμπορία αγροχημικών. Ο Όμιλος έχει ισχυρή διεθνή παρουσία μέσα από ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες  σε  Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία και Κίνα καθώς και μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εμπορίας προϊόντων.

 Μέσα από αξιόλογες στρατηγικές συνεργασίες όπως με την Ιαπωνική SUMITOMO Corp. που διαθέτει ισχυρή παρουσία στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία γεωργικών φαρμάκων, η SIPCAM-OXON διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά καινοτόμα προϊόντα που αξιοποιούν τις τεχνολογίες αιχμής της ιαπωνικής βιομηχανίας.

Επίσης, υλοποιώντας σειρά στρατηγικών εξαγορών όπως αυτή της ελβετικής Sofbey, o Ομιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε προϊόντα θρέψης και βιοδιεγέρτες, επιταχύνοντας την ανάπτυξή του στις διεθνείς αγορές.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002, μέσω της θυγατρικής του SIPCAM Ελλάς, η οποία διαθέτει οργανωμένο εμπορικό δίκτυο και πλήρως στελεχωμένο τεχνικό τμήμα που παρέχει ολοκληρωμένη επιστημονική υποστήριξη.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το www.sipcam.gr

Σχετικά με την DELTA GAMMA AGRO

 Η DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ που ιδρύθηκε το 1998, έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γεωργικών εφοδίων. Τα προϊόντα της καλύπτουν τις ανάγκες των ελλήνων παραγωγών και των καλλιεργειών που ευδοκιμούν στη χώρα μας. Παράλληλα η εταιρεία αναπτύσσεται και σε αγορές του εξωτερικού.

Από το 2013 η εταιρεία εισήλθε και στον κλάδο των επαγγελματικών σπόρων, με την συνεργασία καταξιωμένων οίκων έρευνας και παραγωγής του εξωτερικού.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία