BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Στην Ελλάδα το 1ο Agritech Challenge Awards από την Corteva

Με στόχο την επιβράβευση καινοτόμων πρωτοβουλιών (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο της αγροτεχνολογίας, αλλά και την προσφορά υποστήριξης πρωτοβουλιών, η Corteva Agriscience™, σε συνεργασία με την Boussias Communications διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1st Agritech Challenge Awards.

agritech-challenge-2019

28
0

Τα βραβεία χωρίζονται σε δύο ενότητες, i) Συστήματα Παραγωγής και ii) Διαχείριση Δεδομένων  και Λήψη Αποφάσεων, και σε κάθε μία από αυτές υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, όπως ενδεικτικά: βελτίωση εδάφους, φυτοπροστασία, ποιοτικός έλεγχος, εξοικονόμηση ενέργειας ή νερού κ.ά. H συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται δεκτή στο www.agritechchallengeawards.gr, μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Startup, Πανεπιστήμια, Φοιτητές, Ερευνητές και Ερευνητικά Κέντρα, Συνεταιρισμοί ή Ενώσεις, Παραγωγοί, Μεμονωμένες Συμμετοχές (άνω των 18 ετών) και συμπράξεις των παραπάνω.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν, για να αναδείξει τρεις νικητές, οι οποίοι -εκτός από σημαντικά χρηματικά βραβεία- θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μέντορες του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουν ειδική συμβουλευτική είτε για την ανάπτυξη της πρότασής τους, είτε για να εξελίξουν συνεργασίες με τον οργανωτικό φορέα. Η απονομή των επάθλων θα γίνει σε μία μεγαλειώδη τελετή στις αρχές Δεκεμβρίου και έχει ως εξής: 1ο Βραβείο - 25.000€, 2ο Βραβείο - 15.000€ και 3ο Βραβείο - 10.000€. Μοναδική ευκαιρία για γόνιμες ιδέες!  

Η Corteva Agriscience γεννήθηκε από τη συγχώνευση 3 παγκόσμιων ηγετών των αγροεφοδίων (Dow AgroSciences, DuPont Crop Protection και DuPont Pioneer). Χάρη στην αξιοπιστία και την υψηλή τεχνογνωσία της, υποστηρίζει ολοκληρωμένα τους Έλληνες παραγωγούς σε κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, προσφέροντας μερικά από τα πλέον δημοφιλή, σε παγκόσμιο επίπεδο, εμπορικά σήματα σπόρων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων, μαζί με καινοτόμες λύσεις ψηφιακής γεωργίας. Η  Corteva Agriscience™ στηρίζει μια βιώσιμη γεωργία, με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργώντας, μια νέα πλατφόρμα ανάπτυξης της τεχνολογικής καινοτομίας, που θα αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ των διαγωνιζομένων και της αγροδιατροφικής αλυσίδας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία