Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Η Corteva επιβραβεύει καινοτομίες αγροτεχνολογίας

Με στόχο την ανάδειξη της τεχνολογίας και της χρήσης καινοτόμων πρακτικών (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο της αγροτεχνολογίας, η Corteva Agriscience™ διοργάνωσε τα πρώτα Agritech βραβεία (1st Agritech Challenge Awards) στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες στον κλάδο.

02_27

397
0

Την Πέμπτη σε μία βραδιά με εορταστικό και καινοτόμο χρώμα στον ζεστό χώρο του, Gazarte, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβεύσεων, που περιείχε στοχευμένο networking και mini συνεντεύξεις, υπό την συνοδεία ζωντανής μουσικής και μοναδικές γεύσεις.

Το πρώτο βραβείο έλαβε η City Crop λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο 25.000 ευρώ, το 2ο βραβείο η Solmeyea με 15.000 ευρώ και το 3ο με 10.000 ευρώ η Photostic Analytics.

Να σημειωθεί πως ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή αξιολόγησε όλες τις προτάσεις που υποβλήθηκαν για να αναδείξει τους τρεις νικητές, οι οποίοι -εκτός από τα σημαντικά χρηματικά βραβεία- είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μέντορες του χώρου λαμβάνοντας ειδική συμβουλευτική είτε για την ανάπτυξη της πρότασής τους, είτε για να εξελίξουν συνεργασίες με τον οργανωτικό φορέα.Ο αριθμός των ομάδων που έλαβαν μέρος ήταν συνολικά 44, γεγονός που δείχνει όπως είπε και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ο καθηγητής Σπύρος Φούντας, πως η Ελλάδα πρωτοπορεί με τόσο πολύ κόσμο.


Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής είχαν Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, Start-Up, φοιτητές ανεξαρτήτου βαθμίδας (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί), ερευνητές ή μέλη ερευνητικής ομάδας, , συνεταιρισμοί ή Ενώσεις, παραγωγοί, συμπράξεις των παραπάνω. Σε πρώτο πλάνο οι shortlisted υποψηφιότητες, αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί, experts της αγοράς και κορυφαίοι decision-makers.

 
Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία