Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Ψηφιακή πλατφόρμα παρακολούθησης εντόμων από την Corteva Agriscience

Την ηλεκτρονική πλατφόρμα Pest Monitoring που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της παρουσίας των εντόμων στο χωράφι, προσφέρει η εταιρεία Corteva Agriscience™.

trapview_trap

437
0

Στόχος, όπως αναφέρει, είναι να προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες έγκαιρης προειδοποίησης στους συνεργάτες της, παραγωγούς βαμβακιού, για την παρουσία του εντόμου Heliothis armigera (πράσινο σκουλήκι).

Η πλατφόρμα αυτή περιλαμβάνει:

  • Αυτόματες ηλεκτρονικές παγίδες και συμβατικές παγίδες σε επιλεγμένα χωράφια από την αρχή μέχρι το τέλος της περιόδου εμφάνισης του εντόμου σε όλες τις σημαντικές περιοχές βαμβακιού παρακολουθούνται από εκπαιδευμένους γεωπόνους.
  • Προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα συλλέγει δεδομένα και φωτογραφίες που αποστέλλονται στην πλατφόρμα Ελέγχου Εντόμων της Corteva Agriscience™.
  • Οι συνεργάτες της εταιρείας και οι παραγωγοί ενημερώνονται μέσω υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου για την πορεία του πληθυσμού του εντόμου, το επίπεδο προσβολής που καταγράφουν οι γεωτεχνικοί στα χωράφια και την πιθανότερη εξέλιξη της προσβολής δύο φορές την εβδομάδα.
  • Συγκριτικά στοιχεία 2019 και 2020.
  • Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Corteva Agriscience™ ενημερώνεται καθημερινά και αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πράσινου σκουληκιού με σύγχρονο και ασφαλή τρόπο.

 TM, ®, SM Trademarks and service marks of Dow AgroSciences, DuPont or Pioneer, and their affiliated companies or their respective owners

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία