Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Food insider

alterra3_2

Σε δύο κατηγορίες παραγόμενων αγαθών – φρούτα και λαχανικά - διαχωρίζεται η δραστηριότητα της εταιρείας παραγωγής και επεξεργασίας κατεψυγμένων, Alterra, η οποία εκτός από την εγχώρια αγορά διατηρεί και ισχυρό εξαγωγικό εκτόπισμα, διαθέτοντας τα προϊόντα της και μέσω του διευρυμένου δικτύου της εταιρείας – μετόχου, Lamex, η οποία λειτουργεί ως εμπορικός της συνεργάτης.

53184564_443480576391393_2765972562260262912_n

Η αρχή έγινε το 2012, όταν η εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων, Καλαμαία Τρόφιμα, ανέλαβε το εμπορικό σήμα Βίοτος, υπό το οποίο κυκλοφορούσαν στην αγορά δύο προϊόντα, το σοκολατούχο γάλα και το αγελαδινό γιαούρτι σε γυάλινη συσκευασία αμφότερα. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η μετατροπή της προϋπάρχουσας εμπορικής ονομασίας σε Βιότοπος.

sxoli1

Tην είσοδό της σε νέο κωδικό ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, καθώς κατά το προσεχές χρονικό διάστημα θα φέρει στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ το ημίσκληρο τυρί από αγελαδινό γάλα σε φέτες για τοστ.

minerva1

Νέες αφίξεις σε υποσχόμενες προϊόντικές κατηγορίες προαναγγέλουν πηγές με γνώση των εξελίξεων γύρω από την Μινέρβα Ελαιουργική, με δεδομένη την διάθεση των μετόχων και της διοίκησης της εταιρείας για την ανάπτυξή της κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.

stevia-hellas-5

Το δικό τους «γεωλογικό δακτυλικό αποτύπωμα», ανιχνεύσιμο σε όλα τα στάδια της διατροφικής αλυσίδας, αναμένεται να αποκτήσουν στους επόμενους μήνες τα προϊόντα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβια Ελλάδας, τα οποία μάλιστα θα είναι τα μοναδικά στη διεθνή αγορά του κλάδου με καινοτόμο γεωγραφικό δείκτη ένδειξης, προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υπεραξία.

eurimac1

Δυνατότητα απορρόφησης περισσότερων από 100.000 τόνων ελληνικών σκληρών σιταριών ετησίως θα έχει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα η Eurimac, η οποία θα θέσει σε λειτουργία νέα γραμμή παραγωγής ζυμαρικών, όπως επισημαίνει σχετικά ο πρόεδρος της βιομηχανίας ζυμαρικών, Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Untitled-1_11

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της Damavand βρίσκεται η αύξηση της παραγωγικής της δυναμικής, με την προσθήκη νέων γραμμών στο εργοστάσιο της Καρδίτσας για την αύξηση της απορρόφησης ποσοτήτων βιομηχανικής ντομάτας κατά το προσεχές διάστημα.

proedros_eza

Σε επέκταση της παραγωγής λυκίσκου που διατηρεί σε πειραματική μορφή για την ώρα, θα προχωρήσει η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Αθανάσιος Συριανός.

18-21_2

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήµατα της ελληνικής κτηνοτροφίας βρήκαν έναν νέο φορέα µετάγγισης στην αγορά και το ευρύ κοινό, µέσα από το πρώτο ελληνικό µπλε τυρί.