BACK TO
TOP
Food insider

Στο τραπέζι η δύναμη της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας

Ποιος εξασφαλίζει την ποιότητά των ψαριών εκτροφής; Τι τρώνε; Τι κάνετε όταν αρρωσταίνουν; Να τα δίνω στα παιδιά μου;» Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις συζητήθηκαν στο panel « Γαλάζια Υγεία & Καρδιά» στο συνέδριο «2ο Cardio Life Style», που διοργάνωσε το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) για το ευρύ κοινό στο οποίο συμμετείχε και η ΕΛΟΠΥ.

ελοπυ__1__2

20
0

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας ΕΛΟΠΥ, παρουσίασε το ρόλο της ΕΛΟΠΥ στην ανάδειξη της αξίας των φρέσκων ελληνικών ψαριών εκτροφής “Fish from Greece” που οι σύνεδροι γευτήκαν με την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Οι εκδηλώσεις που συμμετέχει η ΕΛΟΠΥ ενώνουν την επιστήμη, την τεχνογνωσία και το όραμα για το μέλλον του θαλάσσιου πλούτου της χώρας μας. Πιστή στη φιλοσοφία της συνεργασίας, την βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και την προώθησης της υγιεινής διατροφής, μέσω χορηγιών και ενεργούς συμμετοχής σε εξειδικευμένα συνέδρια, επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως φορέα που προωθεί την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την υπευθυνότητα στην παραγωγή φρέσκων ελληνικών ψαριών εκτροφής συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία