Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οικονομία και Πολιτική

Συνάντηση της Διοίκησης Eurobank με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Στο πλαίσιο της περιοδείας της Διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας, είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την οποία συζήτησαν τις ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και θέματα σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών και υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών.

PGR_7891

22
0

Η Διοίκηση της Eurobank υπογράμμισε την ισχυρή δυναμική της Κρήτης και τη διαχρονική δέσμευση της Τράπεζας στην υποστήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης.  

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, η επικεφαλής Τομέα Specialized Segments & Customer Excellence Retail Banking της Eurobank, κα. Ελίνα Νικάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Γεώργιος Ζανιάς, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, η Διευθύντρια του Καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης, κα Ευαγγελία Φακουκάκη και ο επικεφαλής Τομέα καταστημάτων Κρήτης & Νήσων Eurobank κ. Νίκος Φραγκιαδάκης._

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία