BACK TO
TOP
Διεθνή

Δουλειές στα όσπρια άνοιξε ο σκηνοθέτης, Τζέιμς Κάμερον

Σε αύξηση επενδύσεων στον τομέα των πρωτεινών από όσπρια προχωρά η αμερικανική Ingredion.

cameron_4

12
0

 Σε αύξηση επενδύσεων στον τομέα των πρωτεινών από όσπρια προχωρά η αμερικανική Ingredion. Η Ingredion δήλωσε ότι θα αυξήσει τις επενδύσεις της στην κοινοπραξία με την εταιρεία Verdient Foods, Inc σε 185 εκατομμύρια δολάρια από 140 εκατομμύρια δολάρια ως τα τέλη του 2020. Τα πρόσθετα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μιας νέας μονάδας παραγωγής, για την παρασκευή συμπυκνωμάτων οσπρίων και αλεύρων από μπιζέλια, φακές και φασόλια.

Η Ingredion και η Verdient δημιούργησαν την κοινοπραξία τους τον Δεκέμβριο του 2018. Η κοινοπραξία ανήκει και λειτουργεί από τον James Cameron, Οσκαρικό σκηνοθέτη και την Suzy Amis Cameron, τη σύζυγό του και τον επενδυτικό όμιλο PIC.

«Έχουμε προχωρήσει στη στρατηγική των ειδικοτήτων μας για να επωφεληθούμε από τις τάσεις που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων», δήλωσε ο James P. Zallie, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ingredion. «Η τελευταία επένδυσή μας θα διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, παρέχοντας πιο καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες θα επιτρέψουν μελλοντική ανάπτυξη. Το Ingredion και το Verdient μοιράζονται επίσης ένα κοινό όραμα ότι η βιώσιμη και αξιόπιστη προμήθεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των προτιμώμενων από τον καταναλωτή φυτικών πρωτεϊνών».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία