BACK TO
TOP
Διεθνή

Η ψηφιακή πλατφόρμα των Γάλλων που εξασφαλίζει δωρεάν ΟΣΔΕ για όλους

Άµεση πρόσβαση στα δικαιώµατα, ιστορικό πληρωµών και διεκπεραίωση των αιτήσεων ΟΣ∆Ε µέσω του κινητού, δωρεάν για όλους τους αγρότες.

telepac

7
0

Αυτές είναι µόνο λίγες από τις υπηρεσίες που απολαµβάνουν οι Γάλλοι παραγωγοί στα πλαίσια της ηλεκτρονικής πλατφόρµας Telepac που είναι στον αέρα από το 2016 και χρησιµοποιείται υποχρεωτικά για τις διαδικασίες πληρωµών της ΚΑΠ. Συγκεκριµένα από το 2016, το 100% των Γάλλων αγροτών χρησιµοποιεί υποχρεωτικά διαδικτυακή δήλωση για τα αρχεία της ΚΑΠ, που ονοµάζεται Telepac. Αυτή η εφαρµογή επιτρέπει στους αγρότες να καθοδηγούνται βήµα προς βήµα στην ηλεκτρονική τους δήλωση, ενώ παρέχεται και ειδική γραµµή υποστήριξης. Μάλιστα η εφαρµογή αυτή είναι προσβάσιµη όλο το χρόνο, επιτρέποντας σε κάθε αγρότη να έχει ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία και ιδίως στις καταστάσεις πληρωµών που έχουν πραγµατοποιηθεί και τα δικαιώµατά τους κατά τη διάρκεια ολόκληρης της προγραµµατικής περιόδου. Σε σύγκριση µε την έντυπη δήλωση, η ηλεκτρονική δήλωση είναι απλούστερη και πιο ασφαλής, αναφέρουν οι γαλλικές αρχές.

Οι χρήστες µπορούν να δουν επίσης τα αγροτεµάχια που έχουν καταχωρήσει από έγχρωµες φωτογραφίες, να µεγεθύνουν τις λεπτοµέρειες και να χρησιµοποιήσουν πολλά εργαλεία που διευκολύνουν τον σχεδιασµό τους. Παράλληλα, η εφαρµογή Telepac περιλαµβάνει διαδραστικά µενού και µηνύµατα προειδοποίησης σε όλα τα στάδια για την αποφυγή κυρώσεων. Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται επίσης µέσω Telepac. Το µόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένα smartphone ή tablet Android, για να συνδεθεί. Επιπλέον, µέσω της εφαρµογής µπορεί ο χρήστης να δει την τοποθεσία του µέσω GPS γεγονός που τον διευκολύνει να προσανατολιστεί στη δήλωση του αγροτεµαχίου. Επιπλέον, µπορεί να βρει και όλες τις φόρµες που απαιτούνται για όλα τα καθεστώτα της ΚΑΠ από το 2010.  Όλες αυτές οι πληροφορίες παραµένουν διαθέσιµες στον λογαριασµό των αγροτών Telepac.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία