BACK TO
TOP
Διεθνή

Ανοιχτή αλλά με μειωμένο ρυθμό παραγωγής η μονάδα της Yara στο Βέλγιο

Θα παραμείνει ανοιχτή η μονάδα παραγωγής λιπασμάτων της Yara στο Βέλγιο, στην περιοχή Tertre σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια την εταιρεία, που διαψεύδουν σχετικό δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου Reuters που ήθελε το εργοστάσιο να κλείνει εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης.

1x-1__1_

Πέτρος Γκόγκος

218
0

Στελέχη της Yara αποδίδουν σε παρανόηση την αναφορά του Reuters περί επικείμενου λουκέτου στη μονάδα του Βελγίου, διαβεβαιώνοντας πως το εργοστάσιο θα παραμείνει ανοιχτό, αλλά θα περιορίσει τον ρυθμό παραγωγής του. Σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγούν εκπρόσωποι της εταιρείας, το εργοστάσιο του Tertre παραμένει ανοιχτό. 

Η ανακριβής αναφορά του Reuters αναπαρήχθητε και από άλλα μέσα, όμως σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγούν εκπρόσωποι της εταιρείας, το εργοστάσιο του Tertre παραμένει ανοιχτό.

Η μονάδα στο Βέλγιο, στην θέση Tertre είναι δυναμικής 400.000 τόνων αμμωνίας και 950.000 τόνων αζωτούχας αμμωνίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Το εργοστάσιο είναι κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και καλλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών της γαλλικής αγοράς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία