Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διεθνή

Νέο εργοστάσιο παραγωγής specialty λιπασμάτων και βιοδιεγερτών από τη Yara

Μια ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων ειδικής θρέψης και βιοδιεγερτών στο Γιορκσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, ετοιμάζει η Yara, με τους διακόπτες του εργοστασίου να ανοίγουν κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος του 2025.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-05-24_170503

240
0

Το νέο εργοστάσιο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο στην κατηγορία των specialty προϊόντων θρέψης, με σχετικές ανακοινώσεις της εταιρείας να μιλούν για διπλασιασμό της παραγωγικής ικανότητας όσον αφορά τη σειρά YaraVita. Μάλιστα, ο σχεδιασμός της μονάδας, προβλέπει και χώρο επέκτασης σε περίπτωση που χρειαστεί, αφού ουσιαστικά θα εξυπηρετεί παραγγελίες για ειδικά προϊόντα θρέψης σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η αγορά παγκόσμιων εξειδικευμένων λιπασμάτων προβλέπεται να αναπτυχθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 6,8% μεταξύ 2022 και 2027, σύμφωνα με το MarketsandMarkets. Το CAGR για βιοδιεγέρτες αυξάνεται με ακόμη υψηλότερο ρυθμό – περισσότερο από 12 τοις εκατό – εκτιμά η DunhamTrimmer, αναφερόμενη στην περίοδο από το 2018 έως το 2030.

Η Yara είναι παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα ειδικής θρέψης καλλιεργειών και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας σε ειδικά προϊόντα θρέψης και βιοδιεγερτών και περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας πάνω στη θρέψη καλλιεργειών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία