BACK TO
TOP
Πολιτικές

Για το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο συζήτησαν Μητσοτάκης – Λε Μερ

Διμερείς σχέσεις, το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο που δημιουργεί η κυβέρνηση, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης στην Ευρώπη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ.

mitsotakis-lemer-maximoy-9-8-19

6
0

Όπως επισημαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, το τετ α τετ Μητσοτάκη-Λε Μερ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διπλωματικού μαραθωνίου, ο οποίος θα έχει ως κατάληξη το εσωτερικό ορόσημο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, προκειμένου να φέρει στο προσκήνιο τη μεταρρυθμιστική στρατηγική της "γαλάζιας” κυβέρνησης, καθώς και το μείζονα στόχο της μείωσης των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων.

Πέραν, δε, της επίσκεψής του στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο πρωθυπουργός, στις 29 Αυγούστου, θα έχει τετ α τετ στο Βερολίνο, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Χάγη.

Πηγή: capital.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία