Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τράπεζες

Επανέρχεται δυναμικά στα στεγαστικά δάνεια η Eurobank

Δυναμική επιστροφή στα στεγαστικά δάνεια επιχειρεί το επόμενο διάστημα η Eurobank, η διοίκηση της οποίας ανακοίνωσε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου νέο γενναία πρόγραμμα χορηγήσεων στεγαστικών δανείων σε νοικοκυριά, προσφέροντας, χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, γύρω στο 4%, όπως και δυνατότητα σύναψης δανείου με σταθερό επιτόκιο 25ετίας το οποίο θα μπορεί να γυρίζει σε κυμαινόμενο χωρίς ποινή.

F_KARAVIAS

Γιάννης Πανάγος

1337
41

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας, Φωκίωνα Καραβία, η μεγάλη πτώση (42%) στις τιμές των ακινήτων τα προηγούμενα χρόνια, η σοβαρή πτώση στα επιτόκια δανεισμού (LIBOR 2%) και οι κινήσεις αποκλιμάκωσης της φορολογίας στα ακίνητα, εγγυώνται ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς, πράγμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα στη Eurobank να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την υπόθεση.  

 Ο κ. Καραβίας και τα στελέχη της τράπεζας, όπως ο καθ’ ύλην αρμόδιας της Λιανικής Τραπεζικής Ιάκωβος Γιαννακλής, τόνισαν εμφαντικά ότι αυτή τη στιγμή η ζήτηση για νέα στεγαστικά δάνεια υπολείπεται της προσφοράς χρήματος που υπάρχει από τις τράπεζες, η Eurobank θα ήταν σε θέση να ικανοποιήσει σήμερα στο ακέραιο τη ζήτηση που υπάρχει για στεγαστικά και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στη ενίσχυση της ζήτησης.

Στο νέα προγράμματα προβλέπεται κλιμακούμενο επιτόκιο το οποίο θα διαμορφώνεται ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη, περιλαμβάνει bonus 0.50% στο επιτόκιο για τους καλοπληρωτές και τα παιδιά τους, δυνατότητα μεταφοράς της 12ης μηνιαίας δόσης στον επόμενο χρόνο αποπληρωμής του δανείου και ειδική προσφορά τεσσάρων αεροπορικών εισιτηρίων για προορισμό του εσωτερικού με την Aegean.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα μετά το γεύμα εργασίας της διοίκησης με τους δημοσιογράφους αναφέρονται τα ακόλουθα:

 Eurobank: Νέα στεγαστικά δάνεια με σταθερή δόση για πάντα

Μια νέα γενιά στεγαστικών προγραμμάτων με δυνατότητα σταθερής δόσης, για όλη τη διάρκεια του δανείου και χωρίς κόστος σε περίπτωση πρόωρης, μερικής ή ολικής αποπληρωμής προτείνει η Eurobank σε όσους θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά, κατασκευή ή επισκευή ακινήτου, εγκαινιάζοντας την επανεκκίνηση της αγοράς στεγαστικών δανείων, με όρους προσαρμοσμένους απολύτως στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Η νέα πρωτοβουλία της Eurobank αξιοποιεί την ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, καθώς η καθοδική τάση των τιμών των ακινήτων που επικράτησε τα τελευταία χρόνια έχει πλέον αναστραφεί και συνδυάζεται με το χαμηλό κόστος χρήματος και την αντικειμενική ανάγκη των ελληνικών νοικοκυριών για τη διασφάλιση σταθερότητας στο σχεδιασμό μακροπρόθεσμου οικογενειακού προγραμματισμού. Η Τράπεζα παρέχει έτσι τη δυνατότητα, σε κάθε ενδιαφερόμενο, να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που υπάρχουν σήμερα ή θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα στην αγορά ακινήτων και δεσμεύτηκε ότι θα παρέχει απάντηση σχετικά με την οικονομική προέγκριση του δανείου εντός 3 εργασίμων ημερών από την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών.

Σε ειδική παρουσίαση που έγινε παρουσία των μελών της Διοίκησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, ανέπτυξε τη νέα πολιτική της Τράπεζας για τους ιδιώτες πελάτες σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε πια σε ένα νέο οικονομικό περιβάλλον με θετικές προοπτικές. Η Eurobank είναι Τράπεζα της Ανάπτυξης. Προγραμματίζουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο. Ξεκινάμε φέρνοντας ξανά στο επίκεντρο τη στεγαστική πίστη. Με βάση τα επίσημα στοιχεία, οι τιμές των ακινήτων είναι σε ανοδική τάση. Η Eurobank δίνει σήμερα τη δυνατότητα, σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ακίνητο, να γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια τις δόσεις που θα καταβάλλει μέχρι την εξόφληση του δανείου του. Με τα νέα σταθερά στεγαστικά προγράμματα, αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα που εύλογα προβληματίζει τους δυνητικούς αγοραστές, καθώς το κόστος της αποπληρωμής, χωρίς αυξομειώσεις, μπορεί να είναι απολύτως καθορισμένο από την πρώτη μέρα έως την τελευταία».

Ο επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου Eurobank, κ. Τάσος Αναστασάτος, παρουσίασε ειδική μελέτη με θέμα «Οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα», όπου αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους είναι σήμερα εξαιρετικά ευνοϊκή η συγκυρία για την απόκτηση στέγης για ιδιοκατοίκηση ή και ακινήτου για επένδυση, δεδομένου ότι οι τιμές των κατοικιών έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν, έχοντας όμως διανύσει μικρό μόνο μέρος της απόστασης από τα προ κρίσης επίπεδα και με τοπικές διαφοροποιήσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων σταθερών προγραμμάτων στεγαστικών δανείων είναι τα εξής:

 • Σταθερό επιτόκιο για τρία (3), πέντε (5), δέκα (10), δεκαπέντε (15), είκοσι (20), εικοσιπέντε (25) και τριάντα (30) έτη. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά εξασφαλίζεται σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.
 • Μηδενικό κόστος πρόωρης μερικής ή ολικής αποπληρωμής.
 • Διάρκεια δανείου έως 30 έτη.
 • Χρηματοδότηση έως το 80% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

Παράλληλα, ή και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η Τράπεζα διαθέτει και όλα τα προγράμματα κυμαινόμενου επιτοκίου, στην περίπτωση που ο δανειολήπτης επιθυμεί τη διακύμανση του επιτοκίου του με βάση τις συνθήκες της αγοράς ενώ μεταξύ άλλων προσφέρει για τα στεγαστικά δάνεια:

 • Προσωποποιημένη τιμολόγηση.
 • Άμεση εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τα στεγαστικά δανειακά προϊόντα είτε μέσω της νέας αποκλειστικής γραμμής εξυπηρέτησης (210 95 55 888), είτε μέσω του eurobank.gr.

Η Τράπεζα δεσμεύεται ότι θα δίνεται η οικονομική προέγκριση δανείου εντός 3 εργάσιμων ημερών, από τη στιγμή που προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στεγαστικά Δάνεια για τα νέα ζευγάρια

Για τα νέα ζευγάρια (έως 40 ετών) η Τράπεζα προσφέρει όλα τα παραπάνω προγράμματα για απόκτηση ακινήτου (αγορά/κατασκευή), με σημαντικά μειωμένη δόση για τους πρώτους 6 μήνες μέσω καταβολής μόνο τόκων.

Δάνεια για επισκευή ακινήτων

Τα παραπάνω προγράμματα ισχύουν και για δάνεια για επισκευή ακινήτου. Σημειώνεται ότι πέρα από τους ελκυστικούς όρους του δανείου, οι πελάτες δύνανται να επωφεληθούν από τη μείωση του φορολογητέου εισοδήματος τους κατά το 40% της δαπάνης επισκευής.

Επιβράβευση των συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων

Παράλληλα, με βασική πρόνοια την ενίσχυση της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεπείς πελάτες της, ενεργοποιεί από την 1η Οκτωβρίου 2019 πρόγραμμα επιβράβευσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων είναι ενήμεροι, να επωφεληθούν από σειρά προνομίων, εκπτώσεων και διευκολύνσεων.

«Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας να ενισχύουμε τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που έχουν ήδη λάβει στεγαστικό δάνειο από την Eurobank και είναι ενήμεροι στην αποπληρωμή του, επιβραβεύουμε τη συνέπειά τους με ένα πακέτο προνομίων», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής.


Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής

 
Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης, οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων θα μπορούν να επωφεληθούν:

 • Λαμβάνοντας νέο στεγαστικό δάνειο με έκπτωση στο επιτόκιο κατά -0,50% (50 μονάδες βάσης) σε σχέση με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολόγηση των στεγαστικών δανείων (με πρόγραμμα σταθερού ή κυμαινομένου επιτοκίου). Μάλιστα, η έκπτωση θα ισχύει όχι μόνο για τους ίδιους τους δανειολήπτες, αλλά και για τα παιδιά τους, ενώ θα δίνεται άμεση προτεραιότητα στην αξιολόγηση του αιτήματος.
 • Παραλείποντας τη δόση Δεκεμβρίου του στεγαστικού τους δανείου εφόσον είναι ενήμεροι τους πρώτους 11 μήνες κάθε έτους μεταθέτοντας τη συγκεκριμένη πληρωμή στην εναπομένουσα διάρκεια του δανείου.
 • Λαμβάνοντας έκπτωση έως 50% στο επιτόκιο αγορών της πιστωτικής τους κάρτας Eurobank. Η έκπτωση ισχύει τόσο για υφιστάμενους, όσο και νέους κατόχους πιστωτικής κάρτας.

Οι απόλυτα ενήμεροι πελάτες, θα έχουν κι ένα πρόσθετο δώρο: 4 αεροπορικά εισιτήρια (δηλαδή, 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής), για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air - ανά κύριο δανειζόμενο - στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Τράπεζας με την AEGEAN μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή.

Δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ενήμεροι, συνεπείς, δανειολήπτες που έχουν στεγαστικό δάνειο για τουλάχιστον 5 έτη.


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς

1.ΝΕΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK

Η Eurobank εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αγορά στεγαστικής πίστης. Προχωρά στη χορήγηση νέων στεγαστικών προγραμμάτων παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα σταθερής δόσης για το στεγαστικό δάνειο για όλη τη διάρκεια του δανείου, εφόσον το επιθυμεί ο δανειολήπτης, ταυτόχρονα με τη δυνατότητα να μην επιβαρυνθεί με κόστος πρόωρης αποπληρωμής (το λεγόμενο «πέναλτυ») εάν επιλέξει οποτεδήποτε -πρόωρα, πλήρως ή μερικώς- να αποπληρώσει το δάνειό του.

Γιατί στεγαστικό, τώρα;
1.Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για απόκτηση στέγης (πρώτης, δεύτερης ή/και εξοχικής κατοικίας) επειδή η αγορά, μετά από μια μακρά περίοδο πτωτικής τάσης τιμών και ζήτησης, ξεκινά να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις παράλληλα με την ανάκαμψη της οικονομίας με τους μακροοικονομικούς δείκτες και το σταθερό πολιτικό κλίμα να ευνοούν την αντιστροφή της τάσης των τιμών στην κτηματαγορά.
2.Η συγκυρία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφενός λόγω της αξιοσημείωτης μείωσης στις τιμές των ακινήτων κατά τα χρόνια της κρίσης, που έχουν δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για αγορά φθηνού ακινήτου είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση και, αφετέρου, λόγω των επιτοκίων που βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.
3.Επισημαίνεται η μεγάλη μείωση των τιμών των ακινήτων έως και κατά 42,4% στην περίοδο από το 2008 μέχρι το 2017. Οι τιμές κατέγραψαν οριακή άνοδο από το 2018, ενώ ο ρυθμός αύξησης επιταχύνεται κατά το 2019. Παράλληλα, καταγράφεται σημαντική αύξηση της αγοράς ακινήτων για επένδυση / εκμετάλλευση.
4.Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως σήμερα το 85% των αγοραπωλησιών ακινήτων γίνεται με μετρητά έναντι 15% με τραπεζικό δανεισμό.
5.Εκτιμάται πως στο μακροχρόνιο ορίζοντα, π.χ. 20 ετών ενός στεγαστικού δανείου, είναι πιο πιθανή η ανοδική πορεία των επιτοκίων. Άρα είναι ευκαιρία τώρα για τον δανειολήπτη να «κλειδώσει» το σημερινό χαμηλό επιτόκιο και να έχει συγκριτικό οικονομικό όφελος εάν αυτό αυξηθεί. Εκμηδενίζεται έτσι η αβεβαιότητα για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον – δεν υπάρχουν αυξομειώσεις και ανασφάλεια. Επιπλέον, το κόστος της επένδυσης είναι μετρήσιμο και συγκρίσιμο. Γνωρίζοντας το ύψος της δόσης, μπορεί κάποιος πιο εύκολα να υπολογίσει εάν είναι πιο συμφέρον να πληρώνει ενοίκιο ή να αγοράσει ακίνητο έχοντας σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.
6.Εν τω μεταξύ, ειδικά στην ελληνική αγορά, το φαινόμενο της ραγδαίας επέκτασης του AirBnB έχει εκτινάξει στα ύψη τις τιμές των ενοικίων, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και έτσι η επιλογή της αγοράς κατοικίας μέσω δανείου με σταθερή δόση ίση ή/και χαμηλότερη από το ενοίκιο, κρίνεται σήμερα και πάλι συμφέρουσα.

Τα νέα σταθερά στεγαστικά προγράμματα της Eurobank

καλύπτουν όλο το φάσμα των στεγαστικών αναγκών του υποψήφιου δανειολήπτη για αγορά/επισκευή & κατασκευή ακινήτου (ανέγερση/αποπεράτωση) και αποτελούν το ενδεδειγμένο μέσο για την αξιοποίηση των ευκαιριών της αγοράς με τη σιγουριά και σταθερότητα του προκαθορισμένου επιτοκίου.

Τα χαρακτηριστικά των νέων σταθερών προγραμμάτων συνοψίζονται στα εξής:
1.Σταθερό επιτόκιο για 3, 5, 10, 15, 20, 25 και 30 έτη.
2.Μηδενικό κόστος πρόωρης μερικής ή ολικής αποπληρωμής.
3.Διάρκεια δανείου έως 30 έτη.
4.Χρηματοδότηση έως το 80% της αξίας του ακινήτου εξασφάλισης της Τράπεζας.
5.Χρηματοδότηση έως το 100% του κόστους επισκευής ή κατασκευής ακινήτου.
6.Ευελιξίες αποπληρωμής (δυνατότητα για παράλειψη 1 δόσης κάθε χρόνο, μείωση δόσης για έως 6 μήνες, αύξηση δόσης για έως 6 μήνες).

Παράλληλα, ή και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η Τράπεζα διαθέτει και πρόγραμμα κυμαινόμενου επιτοκίου, στην περίπτωση που ο δανειολήπτης επιθυμεί τη διακύμανση του επιτοκίου του με βάση τις συνθήκες της αγοράς.

Η Τράπεζα μεταξύ άλλων προσφέρει για τα στεγαστικά δάνεια:
1.Προσωποποιημένη τιμολόγηση με σημαντικές εκπτώσεις για δάνεια εντός περιόδου κυμαινόμενου επιτοκίου, βάσει:
2.Πιστωτικού προφίλ
3.Συνολικής σχέσης με την Τράπεζα (καταθέσεις, επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, τήρηση ενεργού λογαριασμού μισθοδοσίας κ.λπ.).
4.Πληρωμή μόνο τόκων για τους πρώτους 6 μήνες, για νέα ζευγάρια (έως 40 ετών) που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ακίνητο.
5.Οικονομική προέγκριση δανείου εντός 3 εργάσιμων ημερών, εφόσον έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
6.Άμεση εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τα στεγαστικά δανειακά προϊόντα είτε μέσω της νέας αποκλειστικής γραμμής εξυπηρέτησης (210 95 55 888), είτε μέσω του eurobank.gr.

2.Επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων

Με γνώμονα την ενίσχυση της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες που έχουν ήδη λάβει στεγαστικό δάνειο από την Eurobank και είναι ενήμεροι στην αποπληρωμή του δανείου τους, η Eurobank τους επιβραβεύει με ένα πακέτο προνομίων ανταμείβοντας τη συνέπειά τους.

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης, οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων επωφελούνται καθώς θα παρέχεται η δυνατότητα να:

 • Λάβουν νέο στεγαστικό δάνειο με έκπτωση στο επιτόκιο κατά -0,50% σε σχέση με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολόγηση των στεγαστικών δανείων (με πρόγραμμα σταθερού ή κυμαινομένου επιτοκίου). Η έκπτωση θα ισχύει τόσο για τους ίδιους τους δανειολήπτες, όσο και για τα παιδιά τους, στηρίζοντας έτσι τις ανάγκες προγραμματισμού του ελληνικού νοικοκυριού. Επιπλέον, θα έχουν άμεση προτεραιότητα στην προώθηση του αιτήματός τους για ταχύτατη οικονομική προέγκριση και εκταμίευση του δανείου τους.
 • Παραλείψουν τη δόση Δεκεμβρίου του στεγαστικού τους δανείου ανά έτος, για ενδεχόμενη διευκόλυνσή τους καθώς είναι μήνας με αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, μεταθέτοντας έτσι την αποπληρωμή του στις επόμενες δόσεις, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους στην Τράπεζα.
 • Λάβουν έκπτωση έως 50% στο επιτόκιο αγορών της πιστωτικής τους κάρτας Eurobank, εφόσον παραμένουν ενήμεροι στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Η έκπτωση ισχύει τόσο για υφιστάμενους, όσο και νέους κατόχους πιστωτικής κάρτας.

Επιπρόσθετα, οι απόλυτα ενήμεροι πελάτες, θα έχουν δώρο 4 αεροπορικά εισιτήρια (δηλαδή, 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής), για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air - ανά κύριο δανειζόμενο -, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Τράπεζας με την AEGEAN μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης θα είναι σε ισχύ από 1η Οκτωβρίου 2019 και δικαιούχοι είναι όσοι ενήμεροι δανειολήπτες έχουν στεγαστικό δάνειο για τουλάχιστον 5 έτη και είναι συνεπείς καθ’ όλη τη διάρκεια εξυπηρέτησης του δανείου τους. Η προσφορά δεν αφορά σε νέα στεγαστικά δάνεια των τελευταίων 5 ετών, αλλά αφορά σε δάνεια που έχουν εκταμιευθεί έως και τις 31.12.2014.

3.«Προοπτικές της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα»

Μετά από σωρευτική μείωση των τιμών των ακινήτων κατά 42% στα χρόνια της κρίσης, οι τιμές των κατοικιών έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν, έχοντας όμως διανύσει μικρό μόνο μέρος της απόστασης από τα προ κρίσης επίπεδα και με τοπικές διαφοροποιήσεις. Τάσεις ανάκαμψης παρατηρούνται και στην οικοδομική δραστηριότητα, αν και με χρονική υστέρηση. Η ανάλυση δείχνει την ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των τιμών των ακινήτων και των επιπέδων οικονομικής δραστηριότητας. Επομένως, οι προσδοκίες για συνέχιση της ανάκαμψης της οικονομίας και βασικών μακροοικονομικών δεικτών, υποδηλώνουν προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης των τιμών των οικιστικών ακινήτων. Υπέρ αυτού συνηγορούν, η εμπειρία άλλων χωρών οι οποίες εξήλθαν από Προγράμματα Προσαρμογής, το ευνοϊκό περιβάλλον επιτοκίων, η μείωση του φορολογικού βάρους επί των ακινήτων, και η σχέση μεταξύ τιμών ακινήτων και επιπέδου ενοικίων. Ο συνδυασμός χαμηλών επιτοκίων και συγκρατημένων γενικών επιπέδων τιμών είναι ασυνήθιστος και ευνοϊκός για την αγορά ακινήτων.

 Δείτε εδώ ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα

 

Σχόλια (44)
Προσθήκη σχολίου

30-03-2020 01:53Ντέρεκ Ντάγκλας

Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ. Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου. Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους. Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική. Τις καλύτερες ευχές, Ντέρεκ Ντάγκλας easyloanfirm2020@gmail.com 3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

Απάντηση

12-03-2020 23:47Ντέρεκ Ντάγκλας

Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ. Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου. Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους. Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com   Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική. Τις καλύτερες ευχές, Ντέρεκ Ντάγκλας easyloanfirm2020@gmail.com 3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία