Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πληρωμές

Απλήρωτοι στη βιολογική σε Πελοπόννησο, Δ. Ελλάδα και Ιόνια Νησιά

Την εκκαθάριση πληρωμής της Βιολογικής Κτηνοτροφίας αναμένουν ακόμα οι κτηνοτρόφοι σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά, καθώς αν και έχει ολοκληρωθεί ο υπολογισμός του ποσού που θα λάβουν και η έκδοση των απαιτούμενων παρτίδων πληρωμής δεν έχει γίνει ακόμα η μεταφορά των απαραίτητων πιστώσεων στον ΕΛΕΓΕΠ.

ktinotrofiaa22

Γιώργος Κοντονής

1823
6

Να σημειωθεί εδώ ότι τα ποσά φαίνονται ως εξοφλημένα για τους αγρότες στις περιφέρειες αυτές στην εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ, με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού στις 15 Ιουλίου να αναφέρει συγκεκριμένα:

Σημειώνεται ότι, για τους δικαιούχους των νομών αρμοδιότητας Περιφερειακής Δ/νσης Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, για τις δράσεις της ζωικής παραγωγής, έχει ολοκληρωθεί ο υπολογισμός πληρωμής και η έκδοση των απαιτούμενων παρτίδων πληρωμής αλλά η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά την μεταφορά των απαραίτητων πιστώσεων στον ΕΛΕΓΕΠ.

Η συγκεκριμένη εκκρεμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένει ορισμένες υπογραφές ακόμα από τους αρμοδίους, διαδικασία η οποία μπορεί να πάει την εξόφληση για τα τέλη της άλλης εβδομάδας. 

Σχόλια (6)
Προσθήκη σχολίου

08-08-2019 09:49Ιωάννα

Ρε παιδιά τι έγινε με τη βιολογική κτηνοτροφία στ δρόμο έμεινε??????

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

30-07-2019 14:39Βαγγ

Ρε λαμογια φαίνονται πληρωμένα γιατί αν δεν φαινόταν πληρωμένα το μέχρι της 30 Ιούνιου θα είχαν πρόστιμο από από την ευρωπαϊκή ένωση... Θυσιαστηκαμε για τις καταστροφές στην Χαλκιδική αυτό έχω να πω...

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία