BACK TO
TOP
Πληρωμές

Πιστώθηκε η Βιολογική Κτηνοτροφία στις 3 Περιφέρειες που είχαν μείνει απλήρωτες

Οι έντονες αντιδράσεις των κτηνοτρόφων φαίνεται πως αναγκάσουν τις αρμόδιες αρχές να επισπεύσουν την πληρωμή της Βιολογικής πριν τον 15Αύγουστο και έτσι συνολικά 3,189 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σε 1.913 δικαιούχους για τα έτη δεσμεύσεων του 2018 όπως ενημερώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Πολλοί είναι όμως οι παραγωγοί που δηλώνουν πως μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 13/8 δεν είχαν φανεί τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

viologikiktinotrofiare

46
0

Πρόκειται ουσιαστικά για την πληρωμή που περιμέναν οι κτηνοτρόφοι Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος και Ιόνια Νησιά.
Σύμφωνα με την αναλυτική της παρτίδας πληρωμών, την 12η Αυγούστου τα συνολικά ποσά που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έχουν ως εξής:

Βιολογική Κτηνοτροφία (διατήρηση): 2.111.363,94 σε 926 δικαιούχους

Βιολογική Κτηνοτροφία (μετατροπή) 1.078.478,19 σε 987 δικαιούχους

Παρ' όλα αυτά, παραγωγοί από τη Δυτική Ελλάδα δήλωσαν στο Agronews.gr πως δεν έχουν εμφανιστει τα χρήματα στο λογαριασμό τους και είναι αγανακτησμένοι καθώς όπως λένε νιώθουν ότι τους κοροϊδεύουν. Η δημοσίευση της πίστωσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, χωρίς να έχουν πάρει οι παραγωγοί χρήματα, δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα, καθώς προμηθευτές που περιμένουν πληρωμές από τους αγρότες από αυτά τα χρήματα, ξεκίνησαν να τα ζητάνε, με τους αγρότες όμως να έχουν άδειο τραπεζικό λογαριασμό και έτσι προκύπτουν ζητήματα εμπιστοσύνης μεταξύ συνεργατών.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα