BACK TO
TOP
Πληρωμές

Ένα μήνα νωρίτερα πιστώθηκε η συνδεδεμένη της βιομηχανικής ντομάτας

Εγκρίθηκε η καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τη βιομηχανική τομάτα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

tomatoes-3480643_1920

111
1

Η πίστωση των 843 δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου και το συνολικό ποσό που θα διατεθεί ανέρχεται στα 2.832.077 €. 
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Υπουργείου:

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με απόφασή του ενέκρινε την πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης προς τους καλλιεργητές βιομηχανικής τομάτας.

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους παραγωγούς της πατρίδας μας ανέρχεται στα 2.832.077 € και αφορά 843 δικαιούχους.

Η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ένα μήνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία καταβολής σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνεχίζει να στηρίζει αδιαλείπτως τους Έλληνες αγρότες μέσω της συνεπούς και έγκαιρης καταβολής των ενισχύσεων, προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν να παράγουν ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων της συνδεδεμένης στη βιομηχανική ντομάτα που δεν περιελήφθηκε στη μεγάλη πληρωμή της Τρίτης 17 Μαρτίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω υπηρεσιακών «κολλημάτων».

Το δρόμο ανοίγει η δημοσίευση της σχετικής απόφασης με το ύψος της ενίσχυσης στα 68,32 ευρώ το στρέμμα.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίστηκε το ύψος ενίσχυσης της συνδεδεμένης στήριξης του άρθρου 52 του Καν. (ΕΕ) 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου, στον τομέα βιομηχανικής τομάτας για το έτος ενίσχυσης 2019.

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα βιομηχανικής τομάτας, για το έτος ενίσχυσης 2019, καθορίζεται στα 683,26 ευρώ ανά εκτάριο.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-03-2020 17:51ΜΠΑΡΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

καλησπέρα σας! δεν εχω καταλάβει γιατί δεν σχολιάζεται την μή πληρωμή της συνδεδεμενης για τους ελαιώνες των νησιών Αιγαίου.Διότι ενώ ήταν προγραμματισμένη μαζί με την συνδεδεμένη βαμβακος,και ενώ πληρώθηκαν εμβόλιμα μετά και αλλες μή προγραμματισμένες πληρωμές συνδεδεμένων ,δεν εγινε έστω μια αναφορά για την περίπτωση μας.μήπως διωκονται οι Νησιώτες για την στάση τους ,σχετικά με τις κλειστές δομές ?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα