BACK TO
TOP
Πληρωμές

Τελευταίες διευκρινήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ για ενστάσεις στην ενιαία πριν την εξόφληση Ιουνίου

Τελευταίες διευκρινήσεις επι των διοικητικών ελέγχων λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την εξόφληση των εκκρεμοτήτων της περσινής ενιαίας δίνει τροποποιητική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Oaz2exB9xErpAJKwi4so

6371
0

Αναφορικά με τις ενστάσεις, αναφέρεται ότι δεν γίνονται αποδεκτές όσες αφορούν σε λανθασμένα υποβληθέντα στοιχεία στην ΕΑΕ ουτε ενστάσεις που αφορούν εκ νέου τροποποίηση των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης. Μαλιστα, οπως αναφερεται στο επισημο εγγρφαο, Εάν από τον ισχυρό νομικό τίτλο προκύπτει ότι πράγματι ήταν στην κατοχή του αιτούντα την 31/5 του έτους αιτήσεων τότε η ένσταση δύναται να γίνει αποδεκτή κατά την κρίση του ελεγκτή.

Επίσης, διαφορές μεταξύ των δηλωθέντων στην ΕΑΕ και της χρήσης της έκτασης που περιγράφονται στην περιουσιακή κατάσταση ή στα παραστατικά, δε συνεπάγονται απόρριψη του αγροτεμαχίου, αλλά αντιμετωπίζονται κατά την κρίση των ελεγκτών, μετά από διερεύνηση που θα έχει ως κριτήριο την επιλεξιμότητα του αγροτεμαχίου, σύμφωνα με το χαρτογραφικό υπόβαθρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις πλέον πρόσφατες διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες ή και την διενέργεια επιτόπιου ελέγχου.

Ολόκληρη η σχετική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ διαθέσιμη εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα