BACK TO
TOP
Πληρωμές

Μειωμένη 12 ευρώ η συνδεδεμένη στο συμπύρηνο

Ένα μήνα μετά την πληρωμή τους, κι ενώ ήδη έχουν αναρτηθεί και τα αποτελέσματα των ενστάσεων και του ελέγχου μέσω τηλεπισκόπησης, δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια οι σχετικές αποφάσεις με το ύψος των ενισχύσεων των συνδεδεμένων για το συμπύρηνο ροδάκινο για χυμό, τα πορτοκάλια για χυμό και τη βιομηχανική ντομάτα.

sindedemeni_site

4712
0

Ειδικότερα, η συνδεδεμένη ενίσχυση του 2021 για τα συμπύρηνα ροδάκινα ορίζεται στα 20,5 ευρώ το στρέμμα, παρουσιάζονται σημαντική μείωση από το ποσό των 32,4 ευρώ το στρέμμα το 2020. Αντίστοιχα, ελαφρά μειωμένη είναι και η ενίσχυση στη βιομηχανική ντομάτα, που καθορίζεται στα 61,8 ευρώ το στρέμμα από τα 62,8 ευρώ για το έτος ενίσχυσης 2020. Εξαίρεση, τα πορτοκάλια προς χυμοποίηση των οποίων η συνδεδεμένη αυξήθηκε στα 62 ευρώ το στρέμμα από τα 58 ευρώ που ήταν πέρυσι.

Δημοσιεύτηκαν στην Διαύγεια οι αποφάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τις οποίες καθορίζονται τα ποσά συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2021 για τα συμπύρηνα ροδάκινα (20,5 ευρώ/στρέμμα) και πορτοκάλια (62 ευρώ/στρέμμα) που οδηγούνται προς χυμοποίηση καθώς και της βιομηχανικής ντομάτας (61,8 ευρώ/στρέμμα).

Σύμφωνα με τις αναρτημένες αποφάσεις τα ποσά έχουν ως εξής:

  • Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα των συμπύρηνων ροδάκινων που οδηγούνται προς χυμοποίηση καθορίζεται στα 20,5 ευρώ/στρέμμα.
  • Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της βιομηχανικής τομάτας καθορίζεται στα 61,8 ευρώ/στρέμμα.
  • Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίηση καθορίζεται στα 62 ευρώ/στρέμμα.

Αναλυτικότερα:

  • Η σχετική απόφαση για τον καθορισμό συνδεδεμένης ενίσχυσης 2021 στα συμπύρηνα ροδάκινα για χυμό διαθέσιμη εδώ
  • Η σχετική απόφαση για τον καθορισμό συνδεδεμένης ενίσχυσης 2021 στα πορτοκάλια για χυμό διαθέσιμη εδώ
  • Η σχετική απόφαση για τον καθορισμό συνδεδεμένης ενίσχυσης 2021 στην βιομηχανική τομάτα διαθέσιμη εδώ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα