Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Οι μηλοπαραγωγοί Αγιάς στον ΕΛΓΑ Αθήνας για αποζημιώσεις

Στις 12:30 το ραντεβού των μηλοπαραγωγών Αγιάς με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ.

Οι μηλοπαραγωγοί Αγιάς στον ΕΛΓΑ Αθήνας για αποζημιώσεις

1
0

Στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ της Αθήνας βρίσκονται την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου οι μηλοπαραγωγοί Αγιάς, που κατέφθασαν με λεωφορεία, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο του Οργανισμού Φάνη Κουρεμπέ για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του ΕΛΓΑ να μην αποζημιώσει τους καλλιεργητές που επλήγησαν από τον παγετό για δεύτερη χρονιά.

Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Αγιά με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και των Αγροτικών Συλλόγων της Αγιάς.

Πάγιο αίτημα και των αγροτών της Αγιάς είναι η αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ διεκδικώντας να γίνει δημόσιος κρατικός φορέας με επαρκή κρατική χρηματοδότηση που θα ασφαλίζει και θα αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους στο 100%.

Από πολλούς παραγωγούς εκφράστηκε η πρόθεση και απόφαση, εφόσον ο ΕΛΓΑ δεν ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των εκατοντάδων παραγωγών για αποζημιώσεις των αγροτών της Αγιάς, τότε οργανωμένα από τους αγρότες του Δήμου Αγιάς να μην πληρωθεί η ασφαλιστική εισφορά για τον ΕΛΓΑ για το 2017 αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία