Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Στα γραφεία του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις μηδικής του Αμουρίου Ελασσόνας

Αποζημιώσεις άμεσα ζητούν οι παραγωγοί στην περιοχή του Αμουρίου στις καλλιέργειες μηδικής που υπέστησαν ζημιές λόγω καιρικών φαινομένων το προηγούμενο διάστημα. 

ελγα_αμουρι

910
0

Το θέμα τεθηκε υπό συζήτηση στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του ΕΛΓΑ ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Αμουρίου κ. Ανδρέα Τσιώρη με τον προϊστάμενο της Υπηρεσία κ. Λιόντο Μιχάλη.

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Να αποζημιωθούν  οι παραγωγοί στο Αμούρι Ελασσόνας  . 

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ πραγματοποίησε ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Αμουρίου κ. Ανδρέα Τσιώρη.

Κατά την επίσκεψη τους συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Υπηρεσία κ. Λιόντο Μιχάλη από τον οποίο ζήτησαν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις για όλους τους παραγωγούς  μηδικής καλλιέργειας που επλήγησα από τα καιρικά φαινόμενα το προηγούμενο διάστημα στην ευρύτερη  περιοχή του Αμουρίου.

Στη συνέχεια ο κ. Παιδής  έθεσε για άλλη μια φορά τις κατεπείγουσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του ΕΛΓΑ  α) στον κανονισμό  ώστε να καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ περισσότερα ζημιογόνα αίτια προς ανακούφιση των πληγέντων αγροτών β) Την απλούστευση των διαδικασιών εκτίμησης με λιγότερη  γραφειοκρατία και την ηλεκτρονική διασύνδεση ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ  γ) τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ σε μέσα ώστε να μπορούν οι εκτιμητές να κάνουν πιο εύκολα την εργασία τους .

Ο κ. Θανάσης Παιδής ευχαρίστησε τον κ. Λιόντο και το προσωπικό του ΕΛΓΑ Λάρισας για την ενημέρωση και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προς ανακούφιση των πληγέντων παραγωγών."

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία