Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Φαίνεται να δρομολογούνται ετεροχρονισμένες αποζημιώσεις σε παραγωγούς της Ελασσόνας

Το υποκατάστημα Λάρισας του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ώστε να θέσει το ζήτημα των αποζημιώσεων που αναμένουν επί μεγάλο χρονικό διάστημα οι δικαιούχοι παραγωγοί.

ΠΑΙΔΗΣ_ΕΛΓΑ

938
2

Από τις επαφές που είχε ο κ. Παιδής υπήρξαν απτά αποτέλεσμα, καθώς τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταβληθούν τα ΠΣΕΑ 2017, ενώ θα ακολουθήσουν οι αποζημιώσεις τόσο για τα καπνά της περιοχής Πραιτωρίου, όσο και για τον περσινό παγετό που προκάλεσε σημαντικές ζημιές.

Παράλληλα, ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που καθυστέρησαν εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός» και υπογράμμισε την ανάγκη άμεσων εκτιμήσεων σε ότι αφορά τις καταστροφές από τον πρόσφατο ισχυρό παγετό που έπληξε τις καλλιέργειες στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Ο προϊστάμενος του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Μιχάλης Λιόντος δεσμεύτηκε ότι κατά τις προσεχείς ημέρες κλιμάκια του Οργανισμού θα βρεθούν στην περιοχή της Ελασσόνας, ώστε να ξεκινήσουν τις εκτιμήσεις.

Μετά την επίσκεψή του ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής:

«Παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των παραγωγών τόσο για την ανάπτυξη των καλλιεργειών τους, όσο και για την υποστήριξή τους στις περιόδους εκείνες που έχουν υποστεί ζημιές.

Μετά από τις συναντήσεις στο υποκατάστημα Λάρισας του ΕΛΓΑ προέκυψε ότι εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η πληρωμή των ΠΣΕΑ 2017 – η οποία έχει καθυστερήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – ενώ οδεύει προς ολοκλήρωση η διαδικασία που αφορά τους πληγέντες από τον περσινό παγετό, όπως και για τους δικαιούχους καλλιεργητές καπνών.

Είμαστε πάντα κοντά στους αγρότες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το αίτημά τους για άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις» υπογράμμισε κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία