Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Αποζημιώσεις 6 εκατ. πληρώνει ο ΕΛΓΑ στις 2 Ιουνίου για ζημιές 2020

Από το πρωί της Τετάρτης 2 Ιουνίου ξεκινά η πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ σε δικαιούχους αγρότες για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο του 2020, ενώ παράλληλα ο οργανισμός ασφαλίσεων υποστηρίζει ότι πλέον ξεκινάει η διαδικασία πληρωμής και των ζημιών του 2021.

milies_2

1392
1

 Το συνολικό ποσό που θα πληρωθεί είναι της τάξης των 6 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, την ίδια μέρα καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις συνολικού ύψους 350.126,62 ευρώ σε 207 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Οικονομικών Ενισχύσεων «ΕΤΗΣΙΟ 2017», «Πυρκαγιές 2017», «Ετήσιο 2018» και «Πυρκαγιές 2018», οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με αυτή την πληρωμή εξοφλούνται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι αποζημιώσεις για ζημίες του προηγούμενου έτους στο ακέραιο και ξεκινάει η διαδικασία πληρωμής ακόμα και ζημιών του έτους 2021».

 Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για τις αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. πατήστε εδώ.

 Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για Κ.Ο.Ε. πατήστε εδώ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

01-06-2021 19:21Β

Αυτοί που κόπηκαν από τα π. Σ. Ε. Α του 17 για την ξηρασία και κάνανε ένσταση ποτε θα πληρωθούν;;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία