BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Μυθική πρόκριση 3-2 Τσιτσιπά στον ημιτελικό Australian Open μετά από απίθανη μάχη με Ναδάλ

Μια μυθική πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη μετά από μία απίθανη μάχη με τον Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφα Ναδάλ, που διήρκησε 4 ώρες και 5 λεπτά, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

tsitsipas-nadal

23
0

Ο Ράφα Ναδάλ προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά ο εκπληκτικός Τσιτσιπάς επέστρεψε και επικράτησε με 3-2. Αντίπαλος του στον ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι ο Ρώσος Μεντβέντεφ οποίος φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στον πρώτο ημιτελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ασλάν Καράτσεφ. Μέχρι σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης) μετρούσε μόλις μία νίκη εις βάρος του Ράφα Ναδάλ.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας του Τσιτσιπά να σημειωθεί ότι είναι μόλις ο τρίτος τενίστας που καταφέρνει να κερδίσει τον Ναδάλ ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ και μόλις ο δεύτερος που το καταφέρνει σε τουρνουά Grand Slam!

 «Δεν έχω λόγια...Είναι απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζομαι σ' αυτό το επίπεδο και να τα δίνω όλα στο γήπεδο. Μετά το 2ο σετ δεν ξέρω τι έγινε και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου», δήλωσε στο flash interview μετά το ματς ο Στέφαντος Τσιτσιπάς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία