Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Δρώμενα

Καλοκαιρινό πάρτυ παρέα με το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20:00μμ διοργανώνεται ένα ξεχωριστό οινικό πάρτυ στον θεατράλε χώρο του μπαρ Gigifioggos στο Περιστέρι, παρέα με το Κτήμα Πόρτο Καρράς.

agigifioggolovelikeapoet

90
0

Σε συνεργασία με το εμβληματικό Κτήμα της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί οινική βραδιά, συνοδεία μουσικής και με διάφορες εκπλήξεις.

Με αυτό το πάρτυ εγκαινιάζεται η συνεργασία του μπαρ Gigifioggos με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο και δίνεται σήμα εκκίνησης για τις «gigi ενέργειες», που θα ακολουθήσουν τον χειμώνα. Ο γνωστός sommelier έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή λίστα κρασιών, αντιπροσωπευτική του οινικού χάρτη.

Κεντρική θέση θα έχει ο αμπελώνας του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, με τρεις καλοκαιρινές ετικέτες: τη Μαλαγουζιά, το Limneon με τα κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις τροπικές νότες.

Όποιο κρασί και αν επιλεγεί, σε ποτήρι ή φιάλη, το μπαρ θα προσφέρει και μια δεύτερη. Εάν, στη συνέχεια, προτιμηθεί κάποιο εξωτικό cocktail, συστήνεται η signature συνταγή με το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe, ενώ θα γίνει και μια δεύτερη πρόταση.Οι άνθρωποι του Κτήματος θα ενημερώνουν για την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, η Αριστέα Βλάχου θα είναι στην κουζίνα για εύστοχους συνδυασμούς και στα decks, live μουσικές επιλογές.  

 

Μπαρ Gigifioggos, διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία