BACK TO
TOP
Δρώμενα

Καλοκαιρινό πάρτυ παρέα με το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20:00μμ διοργανώνεται ένα ξεχωριστό οινικό πάρτυ στον θεατράλε χώρο του μπαρ Gigifioggos στο Περιστέρι, παρέα με το Κτήμα Πόρτο Καρράς.

agigifioggolovelikeapoet

22
0

Σε συνεργασία με το εμβληματικό Κτήμα της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί οινική βραδιά, συνοδεία μουσικής και με διάφορες εκπλήξεις.

Με αυτό το πάρτυ εγκαινιάζεται η συνεργασία του μπαρ Gigifioggos με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο και δίνεται σήμα εκκίνησης για τις «gigi ενέργειες», που θα ακολουθήσουν τον χειμώνα. Ο γνωστός sommelier έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή λίστα κρασιών, αντιπροσωπευτική του οινικού χάρτη.

Κεντρική θέση θα έχει ο αμπελώνας του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, με τρεις καλοκαιρινές ετικέτες: τη Μαλαγουζιά, το Limneon με τα κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις τροπικές νότες.

Όποιο κρασί και αν επιλεγεί, σε ποτήρι ή φιάλη, το μπαρ θα προσφέρει και μια δεύτερη. Εάν, στη συνέχεια, προτιμηθεί κάποιο εξωτικό cocktail, συστήνεται η signature συνταγή με το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe, ενώ θα γίνει και μια δεύτερη πρόταση.



Οι άνθρωποι του Κτήματος θα ενημερώνουν για την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, η Αριστέα Βλάχου θα είναι στην κουζίνα για εύστοχους συνδυασμούς και στα decks, live μουσικές επιλογές.  

 

Μπαρ Gigifioggos, διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία