Σε συνεργασία με το εμβληματικό Κτήμα της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί οινική βραδιά, συνοδεία μουσικής και με διάφορες εκπλήξεις.
Με αυτό το πάρτυ εγκαινιάζεται η συνεργασία του μπαρ Gigifioggos με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο και δίνεται σήμα εκκίνησης για τις «gigi ενέργειες», που θα ακολουθήσουν τον χειμώνα. Ο γνωστός sommelier έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή λίστα κρασιών, αντιπροσωπευτική του οινικού χάρτη.
Κεντρική θέση θα έχει ο αμπελώνας του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, με τρεις καλοκαιρινές ετικέτες: τη Μαλαγουζιά, το Limneon με τα κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις τροπικές νότες.
Όποιο κρασί και αν επιλεγεί, σε ποτήρι ή φιάλη, το μπαρ θα προσφέρει και μια δεύτερη. Εάν, στη συνέχεια, προτιμηθεί κάποιο εξωτικό cocktail, συστήνεται η signature συνταγή με το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe, ενώ θα γίνει και μια δεύτερη πρόταση.
Οι άνθρωποι του Κτήματος θα ενημερώνουν για την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, η Αριστέα Βλάχου θα είναι στην κουζίνα για εύστοχους συνδυασμούς και στα decks, live μουσικές επιλογές.
Μπαρ Gigifioggos, διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι