Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Κοινωνία

oi-bibliothikes-me-to-blemma-sto-mellon

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος συνδιοργανώνουν το 85ο Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών και Ιδρυμάτων (International Federation of Library Associations and Institutions - IFLA), με θέμα «Libraries: dialogue for change» (Βιβλιοθήκες: διάλογος για αλλαγή).

sales-printed-mid-season-sale-store2

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019. Καθ' όλη αυτήν περίοδο επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

athanasimostraumatismoseikonolhpth

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγούνται την Τρίτη 30 Απριλίου οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού 53χρονου εικονολήπτη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (28/04) κατά τη διάρκεια της αναβίωσης του εθίμου του σαϊτοπόλεμου, στον χώρο στάθμευσης του Νέδοντα, στην Καλαμάτα. Φορτισμένη απάντηση του γιου του εικονολήπτη προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου ότι ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων.

prince-dead1

Ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει τα ημιτελή απομνημονεύματα του Αμερικανού τραγουδιστή Prince πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.

inner-pasxalino-trapezi

Με στόχο την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού, ο Ε.Φ.Ε.Τ. παραθέτει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και βασικές οδηγίες για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων προς τους καταναλωτές κατα τη διάρκεια της γιορτής τουΠάσχα.

1_Photo

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός της για την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Ελλάδος και την ανάγκη να διαμορφώσουν οι νέοι, από τις μαθητικές ηλικίες, αντίληψη της σημασίας του πολιτισμού για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο, υποστήριξε χορηγικά το 2ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για Νέους 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ