Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Κοινωνία

Nogal_Areal_View_3_by_Roberto_Gonzales_low

Για 12η συνεχή χρονιά, στο Οικολογικό Πρόγραμμα Μπλε Σημαίας αναδείχθηκε το Καταφύγιου Άγριας Ζωής του Nogal στην Κόστα Ρίκα, το οποίο στοχεύει στην προστασία και την ενίσχυση της βιοποικιλότητας στην περιοχή.

OMILIA

Η αγορά ωκεανογραφικού σκάφους και ο τεχνολογικός εξοπλισμός για το Παρατηρητηρίου Γεωεπιστημών και Κλιματικής Αλλαγής ΠΑΓΓΑΙΑ δρομολογείται μετά την υπογραφή δύο σημαντικών συμβάσεων προς όφελος της ελληνικής ερευνητικής - ακαδημαϊκής κοινότητας.

ATH_2890

Στην εφάπαξ δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού αξίας 546.000 ευρώ προς το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε η Eurobank, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενίσχυση του δύσκολου έργου των Ελλήνων πυροσβεστών που βρίσκονται, με κίνδυνο της ζωής τους, στην πρώτη γραμμή για την προστασία των συμπολιτών μας και του φυσικού πλούτου της χώρας.

main_1570341221_144812

Eνεργή καθόλη τη διάρκεια του κυνηγετικού έτους ή περιόδου θα μπορεί να είναι η θήρα του αγριόχοιρου και ημίαιμων χοίρων, ακόμη και σε περιοχές που δεν επιτρέπεται αυτή, είτε για λόγους πρόληψης από την αφρικανική πανώλη, ή προστασίας σοβαρών ζημιών στις καλλιέργειες.

alefantos

Ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αντιμετωπίζοντας το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας.

davidbeckham

Το ζευγάρι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται πως ανακάλυψε τις χαρές της αγροτικής ζωής κατά την καραντίνα, καθώς ο Ντέιβιντ σε νέο βίντεο παρουσιάζεται να κατασκευάζει μόνος τα μελίσσια του.

04102016katas_001

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο (1/7/2020-15/7/2020) για τα έμμεσα μέλη, ηλικίας 6 έως 16 ετών, συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ.

Φωτογραφιαoiloi_1

Παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, η τελετή παράδοσης στο Πυροσβεστικό Σώμα είκοσι (20) υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων 4Χ4, ελαφρού τύπου, με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500lit, αυτόνομου πυροσβεστικού συγκροτήματος, δωρεά της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.). Η αξία των οχημάτων αγγίζει σχεδόν το 1 εκατ. ευρώ.

iasmos

Η λήψη αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορvνοϊό στον δήμο Ιάσμου Ροδόπης και ειδικότερα στον οικισμό Αγίασμα, αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

kentriko_aua

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο, "Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας-MBA Food & Agribusiness".

photodasoponoi

Την περυσινή της υποστήριξη στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας συμπλήρωσε φέτος η INTERAMERICAN, χορηγώντας επιπλέον 15 κράνη, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου στη χώρα μας.

panelladikes-akadimos-1

Τη σχέση τους με την ανάγνωση βιβλίων και τον ρόλο της στη γενικότερη διαχείριση του προσωπικού τους χρόνου, κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που εξετάστηκαν την Δευτέρα 15 Ιουνίου στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, που ήταν και το πρώτο για την εκκίνηση των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων.

ladi-eleolado-elia-1_9_2019

Στην Κορέα το ελαιόλαδο θεωρείται ως ένα εξωτικό είδος και όχι ως βασικό είδος διατροφής, αλλά χάρη στην άποψη που έχει ευρέως εδραιωθεί μεταξύ των Κορεατών για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, αλλά και στη σταδιακή διείσδυση δυτικών καταναλωτικών προτύπων, αναμένεται ότι η κατανάλωση του προϊόντος θα διατηρήσει και στο προσεχές μέλλον την ήπια ανοδική της τάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ