Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Λαογραφία

Πολιτιστική Διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου

«Η Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας με τη συνεργασία του υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη των Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

apolitistihpeirou

2
0

Η Πολιτιστική Διαδρομή περιλαμβάνει μια κλειστή διαδρομή στους αρχαιολογικούς χώρους της Δωδώνης, της Νικόπολης, της Κασσώπης, της Αμβρακίας και των Γιτάνων, γύρω από τις σημαντικές αρχαίες πόλεις και περιοχές που άκμασαν και άφησαν τα σημάδια τους στον ηπειρωτικό χώρο. Η διαδρομή συμπληρώνεται από σπάνιους οικότοπους, όπως ο Αμβρακικός, η κοιλάδα του Αχέροντα, η Σαγιάδα, ο Εθνικός Δρυμός Βίκου-Αώου, πέτρινα γεφύρια, παραδοσιακούς οικισμούς, αλλά και τοπική γαστρονομία.
Την Πολιτιστική Διαδρομή θα γνωρίσουν 40 δημοσιογράφοι και tour operators από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Ισραήλ και Σουηδία, καθώς και Έλληνες από εξειδικευμένα στον τομέα του τουρισμού έντυπα και τουριστικά γραφεία.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σελίδα του Διαζώματος εδώ


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία