Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Από 30 Δεκέμβρη οι αιτήσεις για μονάδες μεταποίησης

Με ανοιχτή πρόσκληση ξεκινά από τις 30 Δεκεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων ενίσχυσης για το πρόγραμμα για επενδύσεις μονάδων επεξεργασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, μέσω του προγράμματος Εμπορίας και Μεταποίησης (Μέτρο 123Α).

Από 30 Δεκέμβρη οι αιτήσεις για μονάδες μεταποίησης

2
0

Σύμφωνα με την προκήρυξη που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» το απόγευμα της Παρασκευής, «δικαιούχοι του προγράμματος είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2003/361/Ε.Κ., επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 200 εκατ. ευρώ καθώς και επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, στα μικρά νησιά του Αιγαίου κατά την έννοια του Καν. (ΕΕ) αριθ. 229/2013.

Μέσω του προγράμματος ενισχύονται επενδυτικά σχέδια που αφορούν μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων στους τομείς κρέατος, γάλακτος, αυγών–πουλερικών, διαφόρων ζώων, δημητριακών, ελαιούχων προϊόντων, οίνου, οπωροκηπευτικών, ανθέων, ζωοτροφών, σπόρων και πολλαπλασιαστικού υλικού, φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών. Το ποσό της Δημόσιας Δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 100.000.000,00 ευρώ».

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Εμπορία και Μεταποίηση.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία