BACK TO
TOP
Επενδύσεις

Χαμηλότοκα αγροτικά δάνεια 570 εκατ. ευρώ διαθέσιμα από τον Μάρτιο

Το αργότερο εντός του Μαρτίου θα διατεθούν στους Έλληνες παραγωγούς επιπλέον 570 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή χαμηλότοκων δανείων μακράς ωρίμανσης και χαμηλών εξασφαλίσεων, σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε κατά τα εγκαίνια της 28ης Agrotica ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδη.

foto2_agrotica

114
30

 Ο ίδιος σημείωσε πως το συνολικό ποσό που έχει στη διάθεση του ο αγροτικός κόσμος για επενδύσεις αγγίζει το 1,2 δισ. ευρώ.

 Ενώπιον πλήθους παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, εγκαινίασε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου την 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» εντός των χώρων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 Ο υπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη «μεγαλύτερη και καλύτερη Agrotica όλων των εποχών» και υπογράμμισε τη συμβολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην τεράστια απήχηση που έχει προσλάβει η φετινή έκθεση, η οποία αριθμεί πάνω από 2.000 εκθέτες από 46 συνολικά χώρες.

 Ο κ. Βορίδης υπενθύμισε ότι το Υπουργείο έχει διαθέσει από πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ποσό ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας, έπειτα από καθυστέρηση δύο ετών στα Σχέδια Βελτίωσης.

 Επιπλέον, ο κ. Βορίδης ανέπτυξε το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό στρατηγικό σχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με το οποίο ο πρωτογενής τομέας της Ελλάδας θα ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις νέες προκλήσεις του άμεσου μέλλοντος, με βάση τις διεθνείς πολιτικές και εμπορικές εξελίξεις, τη διαπραγμάτευση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) και τις προτεραιότητες των πολιτικών της ΕΕ.

 Παράλληλα, ο υπουργός αποκάλυψε ότι το επόμενο ελληνικό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης θα αφορά κυρίως νέες τεχνολογίες και στοχευμένες δράσεις, με στόχο μεταξύ άλλων την περιορισμένη  και στοχευμένη χρήση φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και νερού.

 Τέλος, ο κ. Βορίδης δήλωσε «εξαιρετικά αισιόδοξος» για τον πρωτογενή τομέα της χώρας και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τον αγροτικό χώρο η βούληση των παραγωγών για συνεργασία με τους μεταποιητές, αναφέροντας μάλιστα ως επιτυχές παράδειγμα τη σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

 Προηγουμένως, ο υπουργός είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης και να συνομιλήσει με εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό κλάδο καθώς επίσης και εκπροσώπους εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου.

Σχόλια (30)
Προσθήκη σχολίου

31-01-2024 00:45Mr shwn

Γεια Έχετε μόλις απορριφθεί από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινείς και γνήσιοι άνθρωποι καλωσόρισαν να υποβάλουν αίτηση, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε να μην χρειάζεται να χρεωθούμε περισσότερο για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που σας προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ψάχνετε να βγείτε από αυτή τη στενή γωνία που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας. Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες: όνομα: ηλικία: διεύθυνση: μέλος: χώρα: τηλεφώνου: ποσό που απαιτείται: διάρκεια δανείου: σκοπός του δανείου: Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com) chasebanktransferdesk@yandex.com Με Εκτίμηση. Τζέιμσταουν.

Απάντηση

25-10-2023 08:26Richard Chadwick

Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable condition from a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc. Contact : Mr. Richard Chadwich Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com Whatsapp # : +380 50 591 6795 With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project. We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. All relevant business information will be provided upon request. BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! If Interested kindly contact me via Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com serious enquiry only.

Απάντηση

07-08-2023 13:46Ingrid

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com Ονομα: Απαιτούμενο ποσό δανείου: Διάρκεια δανείου: Αριθμός κινητού: Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά Ingrid

Απάντηση

30-07-2023 14:15Ανδρέας Παπαρδέλας

Καλημέρα σε όλους σε αυτόν τον ιστότοπο Ονομάζομαι Ανδρέας Παπαρδέλας είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να γράψω στο Διαδίκτυο για την κυρία Patricia Kingsman πριν από λίγες εβδομάδες χρειαζόμουν ένα δάνειο και με εξαπάτησαν περίπου 22.000,00 ευρώ από ψεύτικους δανειστές. μια μέρα αποφάσισα να ψάξω ξανά για ένα δάνειο γιατί το δάνειο ήταν πολύ σημαντικό για την επιχείρησή μου, τότε βρήκα την κυρία Patricia Kingsman και είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για την εταιρεία της και δεν ήμουν σίγουρος ότι το δάνειό της ήταν νόμιμο, αλλά αποφάσισα να το δώσω μια δοκιμή και έκανα αίτηση για ένα ποσό δανείου 750.000,00 ευρώ, μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω, συμπεριλαμβανομένης μιας προμήθειας που έπρεπε να καταθέσω στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν απάτη, αλλά το δοκίμασα γιατί είδα ανθρώπους να μαρτυρούν επίσης για το καλό της πράξεις ότι είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική, οπότε όταν κατέθεσα τα χρήματα που απαιτούνται για το δάνειό μου με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω το δάνειό μου σε λιγότερο από 8 ώρες ή το αργότερο 8 ώρες στον τραπεζικό μου λογαριασμό είπα εντάξει και περίμενα μόλις χθες. έλαβα ένα μήνυμα από την τράπεζά μου ότι μου έχει πιστωθεί ένα ποσό 750.000,00 Ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, οπότε επικοινώνησα μαζί της και της το είπα και ήταν χαρούμενη που έλαβα το δάνειό μου. Και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι όποιος με βοήθησε θα μοιραστώ το όνομά της σε όλο το διαδίκτυο για τη μεγάλη της βοήθεια. Έτσι, οποιοσδήποτε στην Ελλάδα ή σε όλο τον κόσμο, εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, επικοινωνήστε με την κ. Patricia Kingsman γιατί είναι νόμιμη και τώρα ξέρω ακόμη και αν υπάρχουν ψεύτικοι άνθρωποι που ζητούν να δανείσουν την κυρία Patricia Kingsman είναι ο Θεός σταλμένος. Όποιος χρειάζεται ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνεί μαζί της μέσω email και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ευχαριστώ και χαιρετισμούς σε όποιον διάβασε το μήνυμά μου.

Απάντηση

30-07-2023 14:15Άννα Μπούτρος

Ονομάζομαι Άννα Μπούτρος, είμαι από την Καλλιθέα. Θέλω να χρησιμοποιήσω τον λίγο χρόνο μου για να γράψω στο Διαδίκτυο σε άτομα που χρειάζονται ένα πραγματικό δάνειο ότι αν χρειάζεστε δάνειο χωρίς να σας εξαπατήσουν η Patricia Kingsman είναι η κατάλληλη εταιρεία για να κάνετε αίτηση από είμαι καθηγήτρια Μαθηματικών και Αγγλικών και με εξαπάτησαν 2 φορές από μια ψεύτικη εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι δανειστής, αλλά δεν ανησυχώ πλέον γιατί η Patricia Kingsman με έχει ήδη βοηθήσει, οπότε αν χρειάζεστε επείγοντα δάνειο για να κάνετε οτιδήποτε, αυτή η εταιρεία πρόκειται να χαμογελάσει στα χείλη σας, έχω παρουσιάσει επίσης τα περισσότερα Οι φίλοι μου σε αυτήν την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έχουν λάβει ήδη δάνεια εκεί ο ένας φίλος μου έλαβε δάνειο 10.000,00 ευρώ και ο άλλος του φίλου μου έλαβε το ποσό των 85.000,00 ευρώ, οπότε όποιος χρειάζεται ένα διαδικτυακό δάνειο κάνει αίτηση από αυτήν την εταιρεία και θα είστε χαρούμενοι χωρίς αμφιβολία για αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη από δάνειο. Εάν χρειάζεστε ένα διαδικτυακό δάνειο, κάντε αίτηση από αυτήν την εταιρεία και επικοινωνήστε μαζί της μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Χαιρετισμούς σε όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

Απάντηση

30-07-2023 14:15Μαρία Παπαγιαννάκη Στρούμπη

Γεια σε όλους Ονομάζομαι Μαρία Παπαγιαννάκη Στρούμπη είμαι από την Αθήνα, είδα ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company και είναι καλό που ήμουν επίσης θύμα απάτης 3 φορές μέχρι που βρήκα αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company God γίνε μάρτυρας ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και νόμιμη, είμαι ανύπαντρη μητέρα 3 παιδιών και εργάζομαι σε 2 μέρη για να κερδίσω περισσότερα χρήματα για μένα και τα παιδιά μου αυτή η εταιρεία με βοήθησε αφού τους εξήγησα ότι η εταιρεία μου είπε να μην ανησυχώ ότι επρόκειτο να λάβω το δάνειό μου με ασφάλεια, φοβόμουν γιατί με απατούσαν πριν σκέφτηκα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και σε μένα, αλλά είπα στον εαυτό μου ο Θεός ξέρει καλύτερα. Η εταιρεία μου είπε ότι ήταν 8 ώρες για να λάβω το δάνειο και το σκέφτηκα 8 ώρες για γρήγορη, είπα εντάξει το ποσό του δανείου που έψαχνα ήταν 350.000.00 ευρώ και αφού έκανα όλα όσα μου ζήτησε η εταιρεία και έστειλα το δικό μου απαιτούμενες πληροφορίες έλαβα το δάνειό μου σε 8 ώρες όπως αναφέρθηκε. Όταν έλαβα το δάνειό μου είπα στον εαυτό μου ο Θεός είναι αυτός που με έκανε να βρω αυτήν την εταιρεία και έχω ήδη συστήσει αυτήν την εταιρεία σε 1 φίλο μου που χρειάζεται επίσης βοήθεια, οπότε οποιοσδήποτε εδώ ή οπουδήποτε βλέπει αυτήν την ανάρτηση αν χρειάζεστε μια πραγματική δάνειο αυτή είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να βοηθήσει χωρίς καμία αμφιβολία για αποτυχία, είμαι χαρούμενος καθημερινά εξαιτίας αυτής της εταιρείας και προσεύχομαι στον Θεό να κάνει την κυρία Patricia Kingsman τελευταία σε αυτόν τον κόσμο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επικοινώνησα με αυτήν την εταιρεία μέσω ταχυδρομείου που είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ευχαριστώ όποιον διάβασε το μήνυμα και την ανάρτησή μου.

Απάντηση

30-07-2023 14:14Ioanna Tzovaridou

Ονομάζομαι Ioanna Tzovaridou και είμαι από τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα, μόλις έλαβα το δάνειό μου από την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman αυτή τη στιγμή και άκουσα για αυτήν την εταιρεία και νόμιζα ότι ήταν ψεύτικη εταιρεία, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η εταιρεία με βοήθησε και 100% αυτή η εταιρεία είναι πραγματική, οπότε όποιος χρειάζεται δάνειο, αυτή είναι η κατάλληλη εταιρεία για να κάνει αίτηση από τώρα, έκανα αίτηση για δάνειο για την επιχείρησή μου 250.000,00 ευρώ και αυτή η εταιρεία με βοήθησε χωρίς καθυστέρηση, είμαι πολύ χαρούμενος που καταθέτω αυτήν την εταιρεία γιατί είδα άλλους ανθρώπους να το κάνουν και χαίρομαι που βρίσκομαι μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται μαρτυρία για το πώς με βοήθησε αυτή η εταιρεία, οπότε όλοι, αν χρειάζεστε πραγματικό δάνειο, ο βοηθός σας είναι εδώ. τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Απάντηση

30-07-2023 14:14Σοφία Πούλου Ιωάννα

Ονομάζομαι Σοφία Πούλου Ιωάννα είμαι από την Ελλάδα, μόλις πήρα το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανεισμού του 20203 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι Patricia Kingsman εταιρεία δανείου, είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω ποτέ συνάντησα ότι έκανα αίτηση για δάνειο από αυτούς χθες και το μόνο που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι έπρεπε να πληρώσω και αμέσως κάνω την πληρωμή τις επόμενες 8 ώρες όταν ήμουν με το δάνειό μου συγγνώμη δεν μπορώ να πω με το πόσο με βοήθησαν, αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, οπότε όλοι αν χρειάζεστε πραγματικό δάνειο, αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση αλληλογραφίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Απάντηση

30-07-2023 14:13Olympia Mackendree

Γεια σε όλους Ονομάζομαι Olympia Mackendree, είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Αθήνας, έψαχνα για δάνειο στο Διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες, αλλά βρήκα αυτήν την εταιρεία δανείων που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company και έχω δει ανθρώπους στο διαδίκτυο να καταθέτουν υπάρχουν καλές πράξεις, γι' αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος για άλλη μια φορά, γι 'αυτό έκανα αίτηση για δάνειο 350.000,00 ευρώ και η δανειοδότης του δανείου κυρία Patricia Kingsman με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό, έτσι σήμερα όπως ήμουν δουλεύοντας είδα την τράπεζά μου μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποια χρήματα 350.000,00 ευρώ στον λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Patricia Kingsman επειδή είναι αληθινή, οπότε αν χρειάζεστε οποιοδήποτε διαδικτυακό δάνειο, μην σας εξαπατήσουν όπως κάνω αίτηση από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνο πραγματική εταιρεία που δίνει δάνεια online. Η ταχυδρομική τους διεύθυνση είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Απάντηση

12-02-2023 15:45Martin L Bonny

Δάνειο έκτακτης ανάγκης. Εγκρίνουμε fast funds για ιδιώτες και εταιρικούς φορείς με επιτόκιο 2%, γίνονται δεκτοί και αιτούντες κακής πίστωσης. Οι υπηρεσίες μας είναι πολύ αξιόπιστες και ανθεκτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το γρήγορο δάνειό σας οποιουδήποτε τύπου για τη διευθέτηση του προϋπολογισμού σας, μέσω (mlbloanfirm@gmail.com ή mlbloanfirm@yahoo.com) η επιτυχία είναι η προτεραιότητά μας. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές μας, η ευτυχία είναι δική σας καθώς πατρονάρετε. Γρήγορες επαφές παρακάτω!!! Τις καλύτερες ευχές!!! Viber: +2348078301295 Whatsapp: +2348078301295 Υπογεγραμμένο: Διαχείριση!

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία