Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επενδύσεις

Μειωμένο επιτόκιο 30% σε δάνεια για επενδύσεις σε άρδευση από Πειραιώς

Ένα νέο εξειδικευμένο προϊόν χρηματοδότησης των επενδύσεων για αγορά και εγκατάσταση νέων συστημάτων άρδευσης, δεξαμενές, γεωτρήσεις και σχετικό μηχανολογικό εξοπλισμό, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

hero_dripirrigation_2

1475
4
Μειωμένο επιτόκιο 30% σε αγροτικά δάνεια από την Πειραιώς για επενδύσεις σε αρδευτικό εξοπλισμό

Για αιτήματα, που θα υποβληθούν έως 30 Ιουνίου 2022 το επιτόκιο θα είναι μειωμένο κατά 30%.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική ανακοίνωση έρχεται την ώρα που είναι ανοιχτές οι αιτήσεις για το Μέτρο 4.1.2 (έως 30 Νοεμβρίου 2021 η οριστικοποίηση του αιτήματος, έως 13 Δεκεμβρίου ο φυσικός φάκελος) το οποίο επιδοτεί επενδύσεις που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμιση ύδατος στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει:

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της, για υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και με επίκεντρο τις ανάγκες των αγροτών, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει ένα νέο εξειδικευμένο προϊόν χρηματοδότησης των επενδύσεων. Αφορά επενδύσεις, που συνδέονται με υποδομές για την ορθολογική και αποτελεσματική χρήση του αρδευτικού νερού και το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για ένα βιώσιμο και παραγωγικό πρωτογενή τομέα.
Το νέο χρηματοδοτικό προϊόν, προσφέρεται με ευνοϊκούς όρους. Δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να υλοποιούν επενδύσεις σε συστήματα άρδευσης, δεξαμενές, γεωτρήσεις, σχετικό μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονες μεθόδους αειφορικής διαχείρισης των υδατικών πόρων.
Οι περιβαλλοντικές επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση και τη βελτίωση της ποιότητας του αρδευόμενου νερού, στη μείωση του ενεργειακού και του κόστους παραγωγής και παράλληλα, στη διατήρηση των φυσικών πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ειδικά για αιτήματα, που θα υποβληθούν έως 30.6.2022 το επιτόκιο θα είναι μειωμένο κατά 30%.
Με το νέο αυτό προϊόν, η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της, τόσο για την ολοκληρωμένη προσέγγισή της στην αγροτική οικονομία, όσο και για τη συμβολή της στη βιωσιμότητα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων της χώρας, με κριτήρια Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Ευθύνης.
Το δάνειο προσφέρεται από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

24-11-2021 16:30καροπλεση γιοργο

δανειο 30000

Απάντηση

17-11-2021 20:51Mrs. Anaitis leontius

Χριστουγεννιάτικη προσφορά δανείου, επικοινωνήστε μαζί μου τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες. aniatisleontius@gmail.com

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία