BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το μικρό τρακτέρ XP των 101 ίππων στην παραγωγή από την κορεάτικη LS

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του ως πρωτότυπο, το LS XP βρίσκεται στη Sima 2019 με φιλοδοξία να επικρατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά.

LS_TRACTOR_1

Βασίλης Σοφός

914
0

Έτοιμο να ανταγωνιστεί τα μικρά τρακτέρ των 100 ίππων είναι πλέον το XP της κορεάτικης φίρμας LS, το οποίο παρουσιάζεται στη Sima αυτές τις μέρες. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της φίρμας LS, διαθέτει μια ανασχεδιασμένη καμπίνα, νέα χειριστήρια και στενότερες κολόνες.

Ο κινητήρας που θα κινεί το XP είναι ο τετρακύλινδρος 3,4 λίτρων FPT Stage IV ο οποίος έρχεται με απόδοση τν 86, 94 και 101 ίππων. Η κατασκευάστρια έχει ενσωματώσει εγκαταστήσει έναν μπροστινό άξονα από την Carraro, ενώ ο πίσω είναι προϊόν της ίδιας της LS, όπως είναι και ο οπίσθιος σύνδεσμος με ικανότητα ανύψωσης 3,8 τόνους.


To LS XP101 στην έκθεση του Παρισιού Sima 2019.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Profi, το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μετά τη έκθεση Agritechnica. Μέχρι τότε η κατασκευάστρια θα έχει κάνει διαθέσιμη και μια λίστα προαιρετικού εξοπλισμού, που θα περιλαμβάνει και έναν μπροστινό σύνδεσμο με pto.

Η εταιρεία LS ετοιμάζει και ένα άλλο μοντέλο, το XP140, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του. Οι στόχοι της LS από την νότια Κορέα είναι να παράγονται 32.000 τρακτέρ ετησίως στα τρία εργοστάσιά της (Κίνα, νότια Αμερική, νότια Κορέα).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία