BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγάλο ντεμπούτο για ιταλικούς αυτοκινούμενους ψεκαστήρες

Οι αυτοκινούμενοι ψεκαστήρες Mazzotti θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτω από το banner της John Deere στο Cereals 2019 στο Boothby Graffoe, Lincolnshire, τον Ιούνιο.

Mazzotti-768x541

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

22
0

Οι επισκέπτες της στάσης John Deere (631) θα δουν το μοντέλο των 175 ίππων MAF 3580 (χωρητικότητα 3.750 λίτρων) με ιστό πλάτους 24 μέτρων σε στατική επίδειξη. Θα δουν επίσης ένα μηχάνημα MAF 6240 (χωρητικότητα 6,600 λίτρων) 300 ίππων με ιστό 36 μέτρων, το οποίο θα παρουσιαστεί σε δράση στο Syngenta Sprays & Sprayers Arena.

Η John Deere αγόρασε το Mazzotti, μια ιδιωτική κατασκευαστική ψεκαστήρων που εδρεύει στη Ραβέννα της Ιταλίας, το καλοκαίρι του 2017.

Ιδρύθηκε το 1948, η οικογενειακή επιχείρηση, που είναι γνωστή για τους αυτοκινούμενους ψεκαστήρες που πωλούνται κυρίως στη νότια Ευρώπη, καθώς και τις μονάδες ολίσθησης που παράγει για άλλους κατασκευαστές.

Οι ψεκαστήρες που εμφανίζονται στην εκδήλωση Cereals έχουν κινητήρες John Deere Powertech, υδροστατικά κιβώτια ταχυτήτων, δύο υδραυλικές αντλίες, 4WD, τετράτροχο τιμόνι (με καμπάνα) και απόσταση από το έδαφος μέχρι 1,7 μέτρα, ανάλογα με το μοντέλο.

Η καμπίνα διαθέτει προστασία χειριστή κατηγορίας 4. Η υδροπνευματική ανάρτηση επιτρέπει ταχύτητες εργασίας και στο δρόμο μέχρι 20 χιλ/ώρα και 50 χιλ/ώρα, αντίστοιχα.

Και τα δύο μηχανήματα μπορούν να εξοπλιστούν με τα συστήματα καλλιέργειας ακριβείας AMS της John Deere, όπως ο δορυφορικός δέκτης StarFire 6000, οι αυτόματες επιλογές διεύθυνσης AutoTrac, οι οθόνες GreenStar και οι ασύρματες επικοινωνίες JDLink.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία