BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Παραγγελία 36 εκατομμυρίων λιρών για φορτωτές έκανε η JCB

Μία από τις μεγαλύτερες παραγγελίες που έχουν γίνει ποτέ εξασφάλισε η βρετανική εταιρεία JCB. Ο πελάτης; μια εταιρεία ενοικίασης που θα δώσει 36 εκατομμύρια λίρες για να εξοπλιστεί με φορτωτές.

0_LJR_STO_100619jcb

10
0

Ιστορικό χαρακτηριζεται το τελευταίο ντηλ που έκανε η βρετανική εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών μηχανημάτων JCB, εξασφαλίζοντας και λαμβάνοντας μια παραγγελία ύψους 36 εκατομμυρίων λιρών για μια εταιρεία ενοικίασης. Με το ποσό αυτό η εταιρεία θα κατασκευάσει στο κεντρικό της εργοστάσιο, στο Ρότσεστερ της Αγγλίας, 555 φορτωτές για να τους παραδώσει το συντομότερο δυνατό.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της JCB, Yvette Henshall-Bell, δήλωσε: η Morris Leslie είναι μία από τις ταχύτερες και μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στη βιομηχανία ενοικίασης και είμαστε ευτυχείς που επέλεξαν τους τηλεσκοπικούς φορτωτές JCB Loadall για να επεκτείνουν τον στόλο τους». Η εταιρεία Morris Leslie Plant Hire αποτελεί μέρος του ομίλου Morris Leslie Group που ιδρύθηκε πριν από 45 χρόνια στο Πέρθσαιρ της Σκωτίας. Ο στόλος της επιχείρησης περιλαμβάνει περισσότερα από 5000 μηχανήματα μέσης «ηλικίας» δύο ετών.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενοικίασης Graham Ogilvie είπε: «Καθώς η αγορά κατασκευών συνεχίζει να επεκτείνεται, η επιχείρηση βιώνει μια εξαιρετική ανάπτυξη. Αυτοί οι τηλεσκοπικοί φορτωτές εξασφαλίζουν στους πελάτες την μέγιστη απόδοση καθώς πρόκειται για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και επιδόσεων με εξαιρετικές τηλεσκοπικές ικανότητες και με πολύ καλό δίκτυο υποστήριξης».

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος της Morris Leslie πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε μια παραγγελία αυτού του μεγέθους στην JCB καθώς η συνεργασία μας συνεχίζεται να επεκτείνεται, όσο αναπτύσσεται η επιχείρησή μας».

Φωτογραφία:
Από αριστερά: Morris Leslie, Yvette Henshall-Bell, Graham Ogilvie και David Park.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία