BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κατασκευασμένα στην Ιταλία τα νέα ψεκαστικά της John Deere

Τα αυτοτροφοδοτούμενα ψεκαστικά της Mazzotti πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο περίπτερο της John Deere στην εκδήλωση «Cereals» που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο Boothby Graffoe, Lincolnshire της Αγγλίας.

file4-1-768x650

104
0

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της John Deere γνώρισαν το μοντέλο MAF 3580 (3.750 λίτρων) 175 ίππων με 24 m πλάτος στη στατική οθόνη. Επίσης είδαν μια μηχανή MAF 6240 χωρητικότητας 6,600 λίτρων, 300 mp με εκτόξευση 36 μέτρων, η οποία παρουσιάστηκε στο Syngenta Sprays & Sprayers Arena.

Για την ιστορία, η John Deere αγόρασε το καλοκαίρι του 2017 την Mazzotti, μια ιδιωτική κατασκευαστική εταιρία ψεκαστικών που εδρεύει στη Ραβέννα της Ιταλίας.

Ιδρυμένη το 1948, η οικογενειακή επιχείρηση είναι γνωστή για τους αυτοκινούμενους ψεκαστήρες που πωλούνται κυρίως στη νότια Ευρώπη, καθώς και τις μονάδες ολίσθησης που παράγει για άλλους κατασκευαστές.

Η Mazzotti δημιούργησε το πρώτο αυτοπροωθούμενο μηχάνημα το 1987 και γρήγορα έγινε ο ηγέτης της αγοράς στην Ιταλία με 85% εγχώριο μερίδιο.

Τα ψεκαστικά που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση Cereals έχουν κινητήρες John Deere Powertech, υδροστατικές μεταδόσεις, δύο υδραυλικές αντλίες, 4WD, τετρακύλινδρο (με καμπάνα) και απόσταση μέχρι 1,7 μέτρα, ανάλογα με το μοντέλο.

Η καμπίνα διαθέτει προστασία χειριστή κατηγορίας 4. Η υδροψεκαστική ανάρτηση επιτρέπει ταχύτητες εργασίας και οδοστρώματος μέχρι 20kph και 50kph, αντίστοιχα.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τους υδραυλικούς μπροστινούς και πίσω τροχούς, την υδραυλική ρύθμιση τροχιάς (με προαιρετική αυτόματη ρύθμιση από την καμπίνα) και ανοξείδωτου χάλυβα, αυτοεπιπεδούμενων βραχιόνων μεταβλητής γεωμετρίας.

Και τα δύο μηχανήματα μπορούν να εξοπλιστούν με τα συστήματα καλλιέργειας ακριβείας AMS της John Deere, όπως ο δορυφορικός δέκτης StarFire 6000, οι αυτόματες επιλογές διεύθυνσης AutoTrac, οι οθόνες GreenStar και οι ασύρματες επικοινωνίες JDLink.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία