BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η ταΐστρα με τις μικρότερες εκπομπές άνθρακα «δια χειρός» Keenan

Η εταιρεία ξεχωρίζει τώρα ανάμεσα στη λίστα των κορυφαίων κατασκευαστών αυτόματων ταϊστρών καθώς διαθέτει πλέον στην γκάμα της την πιο φιλική προς το περιβάλλον ταΐστρα η οποία πήρε μάλιστα την επίσημη πιστοποίηση από την Carbon Trust.

Keenan-3-750x450

10
0

Το μικρό αποτύπωμα άνθρακα αλλά και η αύξηση της παραγωγικότητας είναι τα δύο από τα σημαντικότετα οφέλη που αποκομίζει όποιος χρησιμοποιεί τις ταΐστρες της Keenan λέει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας που έλαβε το πιο «τιμητικό» τίτλο που θα μπορούσε να λάβει ποτέ μια ταΐστρα.

Η ταΐστρα της Keenan έλαβε στις 18 Ιουνίου τον επίσημο τίτλο του «πράσινο μηχανήματος», από τον φορέα πιστοποίησης Carbon Trust μέλη του οποίου παρευρέθηκαν σε εκδήλωση (Open Day) που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική γραμμή παραγωγής της Keenan στην Ιρλανδία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της κατασκευάστριας την ημέρα της εκδήλωσης, ο φορέας Carbon Trust χαρακτήρισε το μηχάνημα ως «τον πιο βιώσιμο διανομέα τροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τις εκπομπές ρύπων στο αγρόκτημα».

Σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Matt Higgins, είπε: «Η Keenan είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους αγρότες ένα απτό μέσο για την μείωση της εκπομπής άνθρακα στο αγρόκτημα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα και την κερδοφορία».

O στόχος της Keenan Πίσω από τις προσπάθειες της Keenan για μείωση των εκπομπών άνθρακα στο χωράφι βρίσκεται φυσικά ο στόχος για μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον αλλά και η ιδέα ότι η μειωμένη εκπομπή μεθανίου συνδέεται άμεσα με βελτιστοποίηση της απόδοσης με πολύ θετικά αποτελέσματα και στον κτηνοτροφικό τομέα. Οι προσπάθειες μάλιστα αυτές βρίσκουν απήχηση και στην διατροφική αλυσίδα η οποία αντιμετωπίζει εύλογες πιέσεις για μείωση των εκπομπών μεθανίου και διοξειδίου του άνθρακα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία