BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βρετανικό ρεκόρ για το βρετανικό Fastrac της JCB

Το σημαντικά τροποποιημένο JCB Fastrac έθεσε νέο ρεκόρ για τα βρετανικά δεδομένα. Ο επιδέξιος οδηγός του-ο πρωταθλητής Guy Martin- κατάφερε να αναπτύξει με το τρακτέρ-σε πίστα φυσικά- 167 χλμ./ώρα ( 103,6 μίλια) καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 140 χλμ/ώρα ( 87,2 μίλια) που είχε επιτευχθεί πέρυσι.

jcb-wft_0007

21
0

Κάποιοι σίγουρα θα αναρωτηθούν γιατί να υπάρχει αυτού του είδους ο διαγωνισμός, δηλαδή να πέφτουν δεκάδες «μυαλά» επάνω σε ένα τρακτέρ, τροποποιώντας το και βελτιώνοντάς το μέχρι «εκεί που δε πάει».

Ας αφήσουμε αυτό το ερώτημα αναπάντητο και να πούμε πως το φετινό ρεκόρ είναι πολύ σημαντικό αλλά και αμιγώς βρετανικό, καθώς το ρεκόρ στην πίστα το έσπασε βρετανικό τρακτέρ.

«Βρετανικό ρεκόρ ταχύτητας για το βρετανικό τρακτέρ» λέει η δημοσίευση που έγραψε στην σελίδα της στο Twitter η JCB μετά το σημαντικό αυτό έπαθλο. Σίγουρα λοιπόν είναι σημαντικό αφού μετά από δουλειά μηνών από μηχανικούς της JCB το Fastrac βγήκε στις πίστες και έκανε δύο πολύ καλούς χρόνους και στις δύο διαδρομές στις οποίες έλαβε μέρος. Το νέο ρεκόρ αποτελεί λοιπόν τον μέσο όρο των δύο χρόνων που έκανε το Fastrac στις δύο πίστες.

Το τρακτέρ ήταν εξοπλισμένο με τον εξακύλινδρο κινητήρα DieselMax των 7,2 λίτρων αποδίδοντας 1000 ίππους και ροπή 2.500Nm.

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Agriland με πρωταγωνιστή το αγωνιστικά διαμορφωμένο JCB Fastrac:

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία