BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην Ισπανία λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη γιορτή των Fendt

Οι 4000 επισκέπτες που συμμετείχαν στη φετινή «field day» με την ονομασία Fendtgüinos είδαν 559 τρακτέρ Fendt, 8 θεριζοαλωνιστικές και πολλά διαφορετικά μηχανήματα συγκεντρωμένα σε έναν εξαιρετικό χώρο.

fendt_4_0_2

15
0

Το να είναι παραταγμένα 559 τρακτέρ Fendt σε έναν χώρο 26 στρεμμάτων δεν ήταν και μικρή εμπειρία για όσουν παρευρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο βόρειο τμήμα της Ισπανίας και συγκεκριμένα στο Cervatos de la Cueza (Palencia), μια καλλιεργούμενη περιοχή με δημητριακά που γειτνιάζει με αμπελώνες και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. H Fendt έφερε όλη τη γκάμα της στο σόου και έτσι μεταξύ των 559 τρακτέρ βρέθηκαν τα μικρά 200άρια αλλά και η ναυαρχίδα 1050 Vario.


Το σόου Fendtgüinos ξεκίνησε το 2008 και από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού των παθιασμένων με τα Fendt.


Πέρα από τα τρακτέρ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά από τα παρελκόμενα και τον γεωργικό εξοπλισμό της εταιρείας, θαυμάζοντάς τα εν ώρα εργασίας. Από το συρόμενο ψεκαστικό Rogator 344 μέχρι τη δημοφιλή χορτοδετική Rotana 130 F Xtra 17 baler, η Fendt έδειξε στον κόσμο τις δυνατότητες των νένων μοντέλων. Το κλείσιμο της εκδήλωσης ανέλαβαν 500 από τα 559 Fendt παρελάζοντας στο σημείο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση Fendtgüinos αποτελεί πλέον σημαντικό γεγονός για την κοινότητα της Fendt στην Ισπανία από το 2008 που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην περιοχή Tordesillas (Valladolid) με 99 τρακτέρ και 2000 επισκέπτες. Οι Ισπανοί λάτρεις των Fendt ανανέωσαν το ραντεβού για το 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία