BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι κυλινδρικοί σπαστήρες της Scherer υπό την μπράντα της Kemper

Η γερμανική Maschinenfabrik Kemper σύναψε στρατηγική συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία Sherer Inc. για να προσφέρει υπό την μπράντα της τους νέους κυλινδρικούς σπαστήρες αραβόσιτου.

John-Deere-1024x916

20
0

Τα δικαιώματα διανομής των κυλινδρικών σπαστήρων της Scherer, τους οποίους έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές η John Deere στις θεριζοαλωνιστικές της μηχανές, παίρνει η Kemper. Σκοπό της να προσφέρει υπό την μπράντα της όλο τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, σε Ευρώπη, Άπω Ανατολή και Μέση Ανατολή, την Ασία και την νότια Αμερική.

Τα νέα μηχανήματα επεξεργασίας θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού της Kemper και θα πωλούνται στα χρώματα της εταιρείας με την ονομασία ProfiCracker. Φυσικά η υποστήριξη στα συγκεκριμένα μηχανήματα θα παρέχεται από το δίκτυο συνεργατών της Kemper ανά τον κόσμο.

Διαθέσιμα κάνει η εταιρεία και δύο άλλα εξαρτήματα, του κυλίνδρους αντικατάστασης για τους σπαστήρες της Claas και τους ξηραντήρες της Krone. « Θέλουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις που είχαν οι πελάτες για τους εξαιρετικού επεξεργαστές της kernel αλλά την ίδια στιγμή να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μηχανήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής», αναφέρει ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Kemper Georg Wigger.

Να σημειώσουμε ότι οι κύλινδροι επεξεργασίας για τις τρέχοντες ενσιρωτικές μηχανές της Claas και της Krone θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση σε περιορισμένη βάση για το 2019. Τα ProfiCrackers θα είναι ευρέως διαθέσιμα και επίσημα το επόμενο έτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία