BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε Ιρλανδό παραγωγό παραδόθηκε η πρώτη τερατώδης ενσιρωτική John Deere 9900i

Η δωδεκακύλινδρη 9900i αποδίσει σχεδόν 1000 ίππους και αυτή τη στιγμή ειναι η πιο ισχυρή ενσιρωτική της σειράς 9000 του χαρτοφυλακίου της John Deere.

lagan_bros_john_deere_9900i_spfh_a

Βασίλης Σοφός

45
0

Στη βόρεια Ιρλανδία παραδόθηκε η πρώτη στην Ευρώπη αυτοκινούμενη ενσιρωτική μηχανή John Deere 9900i με τα 970 άλογα και τον κινητήρα δωδεκακύλινδρο σε σχήμα V κινητήρα. «'Επρεπε να αναβαθμίσουμε τον στόλο μας, ο οποίος διαθέτει δύο μοντέλα 8800i διετίας, με ένα ακόμη πιο ισχυρό μηχάνημα», αναφέρει ο Michael Lagan, ο χειριστής της νέας τερατώδους 9900i.


Στην επιχείρηση τα περισσότερα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι John Deere συμπεριλαμβανομένων τρακτέρ, ενσιρωτικών και θεριζοαλωνιστικών μηχανών.

Κάθε χρόνο ο συγκεκριμένος παραγωγός συλλέγει περίπου 7.000 στρέμματα χόρτου και το 70% αυτού προορίζεται για εγκαταστάσεις βιοαερίου. Όπως αναφέρει, αυτές χρειάζονται ψιλοκομμένο υλικό μέχρι 4 χιλιοστά που είναι εύκολα απορροφήσιμο, γι 'αυτό αποφάσισε να αναβαθμίσει το στόλο με μια ισχυρότερη μηχανή με περισσότερη δύναμη αλλά και περισσότερα μαχαίρια - 64 για την ακρίβεια, έναντι των 56 που διαθέτουν τα προηγούμενα μοντέλα.

Παράλληλα με την ενσιρωτική μηχανή η εταιρεία, εν ονόματι Lagan Brothers διαχειρίζεται έναν στόλο από τρακτέρ John Deere με μοντέλα του 2006 μέχρι του 2019, συμπεριλαμβανομένων των σειρών 6R και 7R αλλά και ορισμένων παλαιότερων μοντέλων της σειράς 20 και 30.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία