BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με κιτ ενημέρωσης και πλήρη κατάλογο ανταλλακτικών υποστηρίζει τώρα η Lemken τους συνεργάτες της

Το ισχυρό πακέτο υποστήριξης περιλαμβάνει τώρα εκτεταμένη πρόσβαση στη βάση δεδομένων LEONIS, τον κατάλογο προϊόντων Lemken Doc και διάθεση της συσκευής online ενημέρωσης λογισμικού τερματικών και μηχανημάτων.

LEMKEN_After_Sales_Support

Βασίλης Σοφός

24
0

Σε εμπλουτισμό των προσφερόμενων προς τους συνεργάτες της υπηρεσιών προχωρά η Lemken, δίνοντας εκτεταμένη πρόσβαση στο portal LEONIS, προσθέτοντας έναν offline κατάλογο ανταλλακτικών και παρέχοντας σε πελάτες και αντιπροσώπους ένα κιτ ενημέρωσης των μηχανημάτων για να καλύψει πλήρως την εταιρική της υποστήριξη.

Να σημειώσουμε πως οι πελάτες και οι αντιπρόσωποι της Lemken έχουν από πέρυσι πρόσβαση στο σύστημα LEONIS, το οποίο δίνει ένα χρόνο τώρα την δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες των προϊόντων της Lemken, στη λίστα ανταλλακτικών, σε δεδομένα των συσκευών, σε εκπαιδευτικό υλικό και τελευταία νέα της εταιρείας.

Με τη βοήθεια του portal Leonis, του Lemkendoc και της συσκευής ενημέρωσης (update stick), η Lemken προσφέρει ουσιαστικά στους συνεργάτες της ένα ισχυρό πακέτο (Leonis, Lemkendoc, συσκευή ενημέρωσης) για την υποστήριξη επαγγελματικών, γρήγορων και εξειδικευμένων επισκευών ενώ την ίδια στιγμή οι αγρότες γνωρίζουν ότι το ανταλλακτικό που αναζητούν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με την Lemken, ο νέος συνεχώς ενημερωμένος κατάλογος ανταλλακτικών (Lemken Doc) παρέχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε γνήσια ανταλλακτικά.

Παράλληλα αυτά μπορούν να ταυτοποιηθούν οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, από το συνεργείο, το γραφείο ή ακόμα και από το χωράφι, με τη δυνατότητα άμεσης online παραγγελίας (μέσω διαδικτύου). Επίσης, για την αποφυγή λαθών στις παραγγελίες αλλά και την μείωση του χρόνου αναζήτησης, η Lemken έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης ανταλλακτικών με αύξοντα αριθμό και λεπτομερείς σημειώσεις.

Με το update stick, δηλαδή τη συσκευή που διατίθεται από την Lemken, οι συνεργάτες τεχνικοί μπορούν να εκτελούν ενημερώσεις λογισμικού στα μηχανήματα και τα τερματικά που τα συνοδεύουν, με ευκολία και ταχύτητα.

Τέλος, το στικ ενημέρωσης συνδέεται τακτικά με το κεντρικό λογισμικό της Lemken για να ενημερώνεται και αυτό συχνά, ώστε να διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Όπως αναφέρει μάλιστα η Lemken, οι τεχνικοί έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν παλιότερες εκδόσεις λογισμικού στα μηχανήματα ή να τα επαναφέρουν στις αρχικές τους ρυθμίσεις με τη βοήθεια της ασφαλούς λειτουργίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία